Danmarks bedste trænerteam

Empower

Få ændret dine kostvaner til det bedre, for altid.
Psykolog Sine Fisker og sociolog Ida Thyrring tager dig i hånden hele vejen.

Forløbet er:

  • For dig der har prøvet utallige kure, men aldrig er blevet rigtigt tilfreds
  • For dig der har svært ved at spise (ude) uden at få dårlig samvittighed
  • For dig der prøver at træne dig ud af den dårlige samvittighed
  • For dig hvor, tanker om mad fylder mere, end du ønsker
  • For dig der fortæller dig selv, at du ikke har nogen rygrad

Det kan forløbet gøre for dig

Få ro på tankerne om mad

I forløbet arbejder vi med at få ro på tankerne om maden, så de ikke fylder så meget i din hverdag. Vi arbejder også med, at træning er drevet af lyst og ikke behøver føles som en straf for at spise kagen på arbejdet. Det er for dig, der gerne vil opbygge langtidsholdbare vaner, du kan trives i. Vaner, som ikke kun varer mandag til torsdag, men også weekenden ud. Og de næste mange år frem. 

Lær mere om dig selv

Vores tilgang er at identificere de situationer, hvor de ubehagelige tanker og følelser melder sig, og hvad det er, de ubehagelige tanker og følelser fortæller dig. Vi prøver også at zoome ud og skabe et sammenhængende billede af, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil. Det gør vi for, at du kan blive klogere på dig selv, og hvad det er, der driver din adfærd og overbevisninger.

Få vaner du kan fastholde

Det handler om at få øje på, hvad der er vigtigt for dig og bruge den viden om dig selv til at gøre noget andet, end du plejer: til at skabe handling og forandring. Det betyder, at når du en dag står på den anden side, så kan du selv fastholde og føre arbejdet med de nye gode vaner videre.    

Mød din coach

Ida Thyrring

Cand.scient.soc.

Som sociolog, proceskonsulent og træner har jeg flere års erfaring med at arbejde med mennesker i forandringsprocesser. Jeg forstår, hvorfor det kan være svært at skabe forandring i sit liv, og hvorfor det ikke bare handler om ”at tage sig sammen”. Jeg elsker at se mennesker flytte sig og gøre sig nye erkendelser, de kan bruge videre i deres liv. Det er også det, jeg kan tilbyde dig: et coachingforløb, hvor vi arbejder hen imod det forhold til kost og træning, der gør dig glad i din hverdag, og som du også selv kan føre videre, når forløbet er slut.

Sine Fisker Sørensen

Cand.psych.

Jeg er psykolog og har derfor indgående kendskab til de psykologiske mekanismer, der relaterer sig til kost og træning. Jeg har fokus på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen finder værktøjer som du kan bruge til at skabe forandring i dit forhold til mad og træning.

Det siger klienterne

”Der, hvor jeg kan mærke den største forskel på mig selv, er helt klart det psykiske. Jeg hviler allerede langt mere i mig selv, og jeg føler mig tilpas i min egen krop. Det har jeg ikke gjort i mange, mange år.”

Tidligere klient hos Ida

“Før var tit tyk og deprimeret, men så prøvede jeg Sines coaching – nu har jeg det meget bedre”

Tidligere klient hos Sine

Priser

Hver session varer 55 minutter

Inden du beslutter dig kan du booke en gratis intro-samtale ved Sine og Ida.

1 session

799,-

0,-

5 sessioner

3499,-

(Spar 491,-)

10 sessioner

6499,-

(Spar 491,-)

Er du i tvivl?

Det kan være et stort skridt at gå ind i et coachingforløb, og det kan måske også være lidt svært at se for sig, hvad det helt præcist er, man får. Vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas i beslutningen, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi besvarer dine spørgsmål og sammen afklarer dine behov.

Kontakt os

228dbc78-f94b-4ec4-94a1-9335e243cde2-original-2

Kontakt Sine på:

sine@fisker-performance.dk

Telefon: 30 34 00 24

Ida Thyrring

Kontakt Ida på:

ida@fisker-performance.dk

Telefon: 29 84 25 45

Gør som over 2000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev