Danmarks faglige trænerteam

Kontakt Os

 

 

Kontakt os

Få en gratis intro-samtale ved at skrive det i emnefeltet.

Har du et spørgsmål vedrørende vores forløb eller virksomhed er du også velkommen til at kontakte os.

– Udfyld formularen nedenfor. Vi garanterer svar indenfor 24 timer

Hvor træner vi

Klik for at åbne de forskellige byer. Her finder du adressen for træningscentret vi bruger i den pågældende by, samt en rutevejledning dertil.

Der er kun adgang til de følgende centre, når du har en personlig træningstime.

Klub Fisker (egne lukkede lokaler)
Finlandsgade 25C
8200 Aarhus N

Rutevejledning

Centret er beliggende et stenkast fra storcenternord i en gård på Finlandsgade.

Bil
Der er gratis parkering i gården lige foran centret, på Finlandsgade eller i Storcenternord.

Offentlig transport
Bus 2A, 5A og 22 stopper 7 minutters gang fra døren.

Klub Skov
Trekronergade 149A
2500 Valby

Rutevejledning

Klub Skov ligger placeret tæt ved Ny Ellebjerg station i Valby.

Bil
Der er mulighed for parkering lige uden for klubben, på vinduesiden. Derudover op ad Trekronergade.

Offentlig transport
Ny Ellebjerg station (linje A, E og F) ligger 300m herfra med gangsti langs skinnerne. Bus 7A stopper ud for Trekronergade, 100m fra centeret

Aalborg Sportshøjskole (SPH Gym)
Annebergvej 55
9000 Aalborg

Rutevejledning

Aalborg Sportshøjskole ligger i vestbyen og bus 2 kører lige til døren.

Bil
Gratis parkering foregår lige foran centret.

Offentlig transport

Gymnastik og idrætshøjskolen
Vinkelvej 32
8800 Viborg

Rutevejledning

Du træner i idrætshøjskolens lokaler beliggende ved siden af handelsskolen og søndersø.

Bil
Gratis parkering lige ved skolen. Nemmest at parkere ved fitness Viborg

Offentlig transport
Bus 751 og 770 stopper 5 minutters gågang fra skolen.

Løfteriet
Havnegade 19
5000 Odense C

Rutevejledning

Bil
Gratis parkering foran centret

Offentlig transport
Bus 10H stopper 2 minutters gågang fra centret.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål inden for vores personlige træningsforløb. Inden du kontakter os, kan du altså tjekke om dit spørgsmål ikke allerede har et svar herunder. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os via formlen oven over, hvis du har et spørgsmål der ikke er udspecificeret nok her, eller slet ikke står der.

Det gør du ved at udfylde formularen ovenfor, hvor du skriver “intro møde” i emnefeltet. Du kan også skrive direkte til os på: info@fisker-performance.dk.
Så snart du har udfyldt denne formular, vil du inden for 24 timer få besked om hvornår du kan starte op.
Det afhænger af hvilken træner du ønsker:

Aarhus

Sted – Klub Fisker. Finlandsgade 25C, 8200 Aarhus N

Aalborg

Sted – SPH Gym

København

Sted – Klub Skov. Trekronergade 149A. 2500 Valby.

Viborg

Sted – Gymnastik og idrætshøjskolen, Vinkelvej 32, 8800 Viborg

Du skal ikke betale noget ekstra for disse træninger. Forløbsprisen er nemlig inklusiv husleje til det enkelte center, for alle de træningssessioner du har med din træner. Træner du flere gange end de sessioner du har med din personlige træner, så skal du købe et medlemskab i et valgfrit center.

Her er en beskrivelse af, hvilket forløb der passer til dig

Hver 2.uge

Hver 2.uge er for dig, der har et højt niveau, men ønsker hjælp til at tage din træning til det næste niveau. Du får redskaberne til at få det maksimale ud af din tid og indsat hvad angår træning, kost og søvn.

Hver uge

Hver uge er for dig, der allerede har erfaring med styrketræning, men stadig er lidt usikker på øvelserne i centret. Du spiser allerede fornuftigt, men du vil gerne have hjælp til at optimere det yderligere.

2 gange om ugen

2 gange om ugen er for dig, der har svært ved at holde en plan over tid, men altid vænner tilbage til gamle vaner. Du har brug for hjælp til at implementere nye vedvarende kost- og trænings vaner.

3 gange om ugen
3 gange om ugen er for dig, der har svært ved at komme afsted til træning på egen hånd. Du har brug for en træner, som er der for dig hver gang og som hjælper dig med at skabe nye vaner.

*Du kan frit ændre dit forløb fra måned til måned, afhængigt af hvad du har brug for med hensyn til antallet af personlige trænings timer.

Nej, faktisk er det kun ganske få fitness atleter vi træner fast. Ca. 90% af vores kunder er helt almindelige mænd/kvinder, som vi hjælper med at nå deres mål.

Ja selvfølgelig! Hvis du er god til at sende videoer til din træner, så han kan give dig alt den feedback du har brug for, kan du opnå meget gode resultater! Se selv Lasse her.

Nej, uanset om du er nybegynder eller elite atlet, så har vi en træner der kan hjælpe dig. Alt bliver naturligvis tilrettelagt efter dit niveau, din hverdag og dine mål.

Det er 100% op til dig selv. Det kommer nemlig an på hvor meget tid du har og er villig til at ligge i det. Vi vil i sammenspil med dig lave en plan for hvor meget det kræver at opnå dit ønskede mål og ud fra det lave en tidshorisont for målet og tilpasse alt til netop din hverdag.Det være alt fra små vaneændringer såsom at have fokus på ét måltid om dagen eller gå en tur et par gange om ugen, til en striks kostplan og et fast antal ugentlige træninger.Ingen måde er mest rigtig – det afhænger af hvad der passer til DIG. Husk; mange små skridt får dig også langt på sigt.

Vi har en færdiguddannet fysioterapeut som træner, så vi kan uden problemer hjælpe dig på trods af dine skader/skavanker. Er der tale om kompleks skade, eller i tvivl om vi faktisk kan hjælpe dig med den skade DU har? Så kan du skrive til os her (husk at forklare din skade omhyggeligt).

Du kan frit ønske mellem alle vores personlige trænere. Der kan dog være venteliste hos flere af dem. Men når du har udfyldt denne formular, så sørger vi for at matche dig med den træner, som allerbedst kan hjælpe dig med netop de mål og forudsætninger DU har. Du kan selvfølgelig også selv vælge preference.

Oprettelsesgebyret dækker over følgende:

  • Individuel tilpasset kostplan/koststrategi inkl. tilpasninger – værdi 200,-
  • Fri mail korrespondance og ugentlig opfølgning (som minimum) – værdi 50,-

Ovenstående kan fravælges, men frarådes da det sænker kvaliteten af forløbet betydeligt, selvom om de kan lyde som ikke så væsentlige elementer.

Eftersom dette er et online-forløb kan du træne præcis hvor du vil. Det kan være i det center, du allerede er medlem i, eller bare det som ligger tættest på dig. Det er helt op til dig. Vi laver programmet ud fra det center du vælger og det udstyr de har til rådighed (det kan dog kræve, at du sender billeder af træningscentret). Du kan selvfølgelig også vælge at hjemmetræne. Uanset hvad, så laver vi programmet ud fra det udstyr du har til rådighed.

 

Gør som over 3000 andre og få gode råd til din træning