Danmarks faglige trænerteam

top banner til personlig træner Aalborg

Få styr på din kost og træning med en personlig træner i Aalborg

Fisker Performance har over de sidste par år bidt sig fast i Aalborg, hvor vi tilbyder top professionel personlig træning. Også i Aalborg skaber vi ekstraordinære fitness resultater du kan mærke.

Uagtet dit niveau til træning – nybegynder, motionist eller atlet på elite niveau, så kan vi hjælpe dig.

Uanset om du er nybegynder, motionist eller atlet på elite-niveau, så kan vi hjælpe dig. Vi vil sikre, at hver eneste person, som starter et forløb hos en af vores trænere, ikke kun kommer tættere på den fysik de altid har drømt om, men også bliver en gladere, sundere og mere selvsikker person.

Vi går på intet tidspunkt på kompromis med vores kvalitet, og for at sikre os at du som kunde får det optimale ud af samarbejdet, er vores personlige trænere underlagt en øvre grænse for antal individuelle kunder. Helt grundlæggende har ejerkredsen bag Fisker Performance en tårnhøj ambition og tro på, at holdbare træningsresultater, kun kommer ved en kombination af entusiastiske kunder og veluddannede dedikerede personlige trænere.

Du træner i SPH Gym eller i Gym & Fitness med en Fisker Performance personlig træner i Aalborg

Både SPH Gym og Gym & Fitness er træningscentre smækfyldt med kvalitets udstyr. Samtidigt vil du i netop de centre også møde en masse andre dedikerede mennesker der forsøger at flytte sig rent fysisk og træner mod deres mål.

Begge har et motiverende træningsmiljø med en unik atmosfære, der får dig til at yde dit bedste – så du kan få de resultater du altid har drømt om. Du vil altid føle dig velkommen!


Resultater fra den virkelige verden

Thumbnail billede af Stefanie
Stefanie gik fra værnepligten til søvlmedalje i athletic fitness

Thumbnail billede af Simon
Simon tabte 18 kg og fik struktur og overskud i sin hverdag igen!

Thumbnail billede af Louise
Louise fik en virkelig god røv

Thumbnail billede af Jon
Jon blev photoshoot klar på 20 uger!


Fisker Performance i Aalborg giver dig alle fordelene

Hos Fisker Performance Aalborg, får du en personlig træner, der selv har været igennem det hele og KUN har dig for øje, så du kan blive 100% tilfreds med din krop, fitness eller form.

I Aalborg får du det hele samlet i én pakke. Hvad enten du går efter træning og kost til at tabe dig, styrke dine muskler eller noget helt tredje, så garanterer vi resultater med vores personlig træner i Aalborg.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at Fisker Performance Aalborg skal være din personlige træner, så tager vi gerne en gratis introsamtale med dig, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan din træning og kost vil foregå.

personlig træner mand

Skræddersyet kun til dig

Hos Fisker Performance Aalborg har vi ingen prædefinerede kost- og træningsprogrammer. Alt bliver skræddersyet efter dine behov og hvad du har brug for. Dette inkludere også træningstiderne, som du og din træner finder ud af sammen.

personlig træner team

Personlig træner med erfaring

Passionen er i top og derfor følger kvaliteten også med. Vi har nogle af landets mest erfarne og vel uddannede personlige trænere

gratis intro samtale

Gratis og uforpligtende intro samtale

Hvis du er usikker på, hvad vi kan gøre for din træning, har vi også en gratis og fuldstændig uforpligtende intro samtale. Derved kan du se om nogle af vores personlige trænere er noget for dig.

Ønsker du mere information, inden du bestemmer dig for om en personlig træner i Aalborg er noget for dig? Du kan enten kontakte os for spørgsmål, eller bare læse mere om hvad vores personlig træning kan gøre for dig.

Se Fisker Performance’s erfarne og passionerede personlige trænere i Aalborg

Gør som over 2000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev