Danmarks faglige trænerteam

top banner til personlig træner Århus

Få styr på din kost og træning med en personlig træner i Århus

Hos Fisker Performance går vi ind for top kvalitet i ALT hvad vi laver. Derfor ansætter vi også kun de bedste, så du er garanteret resultater uanset, hvilken personlig træner du vælger – I Århus, får du en personlig træner, der selv har været igennem det hele og KUN har dig for øje, så du kan blive 100% tilfreds med din krop. Vi er eksperter i alt form for personlig træning, hvor vi besidder specialer i alt form for træning – Dette inkluderer blandt andet fedttab, muskelopbygning, genoptræning og kostvejledning – Se alle vores specialer. Vi er stolte over, at kunne præstere så gode resultater i en by som Århus, hvor der er nok personlige trænere at tage af. Hvis du stadig ikke er overbevist om, at Fisker Performance Århus skal være din personlige træner, så tager vi gerne en gratis introsamtale med dig, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan din træning og kost vil foregå.

personlig træner mand

Fitness der er 100% personligt

Hos Fisker Performance har vi ingen prædefinerede kost- og træningsprogrammer. Alt bliver skræddersyet efter dine behov og hvad du har brug for. Dette inkluderer også træningstiderne, som du og din træner finder ud af sammen.

personlig træner team

Personlig træner med erfaring

Du kommer i gode hænder hos nogle af landets mest erfarne og uddannede personlige trænere. Kvaliteten, uddannelsen og passionen er i top.

gratis intro samtale

Gratis og uforpligtende intro samtale

Hvis du er usikker på, hvad vi kan gøre for din træning, har vi også en gratis og fuldstændig uforpligtende intro samtale. Derved kan du se, hvad Fisker Performance kan gøre for dig.

Ønsker du mere information, inden du bestemmer dig for om en personlig træner i Århus er noget for dig? Du kan enten kontakte os for spørgsmål, eller bare læse mere om hvad vores personlig træning kan gøre for dig.

Resultater fra den virkelige verden

Thumbnail billede af Jeannett Jeannett sagde farvel til barsel og “mor-kroppen”
Thumbnail billede af Jon Jon blev photoshoot klar på 20 uger!
Thumbnail billede af Louise Louise fik en virkelig god røv
Thumbnail billede af Jonas Jonas – Fra elite fodbold til Men’s Physique

Fisker Performance i Århus giver dig alle fordelene

Fisker Performance blev grundlagt i Århus af Steffen Fisker og har siden 2012 tilbudt top professionel personlig træning. Dette med nogle af de mest erfarne og veluddannede personlige trænere du kan finde. Vores kunder kommer til Århus fra byer som Skanderborg, Horsens og Silkeborg. Sågar kommer nogle helt fra Esbjerg og Tyskland for få hjælp til at få det ekstraordinære resultat vi er så kendt for. Hvad enten du er nybegynder, motionist eller atlet på elite-niveau, så kan vi hjælpe dig. Vi sikrer, at et forløb hos en af vores trænere ikke kun får dig tættere på den fysik du altid har drømt om, men at du også bliver en gladere, sundere og mere selvsikker person. Vi går på intet tidspunkt på kompromis med vores kvalitet, og for at sikre os at du som kunde får det optimale ud af samarbejdet, er trænerne underlagt en øvre grænse for antallet af individuelle kunder. Vi har derudover konstant sparring trænere imellem, så vi fortsat kan garanterer tilfredshed for alle vores kunder. Helt grundlæggende, har vi hos Fisker Performance Århus en tårnhøj ambition og tro på, at holdbare træningsresultater, kun kommer ved en kombination af entusiastiske kunder og veluddannede dedikerede personlige trænere. Det er netop derfor, vi som personlig træner i Århus, kan garanterer vedvarende resultater for alle vores kunder uafhængig af hvad dit endelige mål måtte være.

Med en Fisker Performance personlig træner i Århus træner du i Klub Fisker

Klub Fisker er vores egne lukkede lokaler i Aarhus, hvor der kun vil være personlig træning, gruppetræning og kurser/workshops. Du vil altså blive mødt af folk som alle ved hvem hinanden er, og du vil med det samme føle dig hjemme. Stemningen i klubben er altid rolig, men yderst motiverende, da alle stræber efter et mål, ligesom dig. Klub Fisker er ikke bare et almindeligt træningscenter, hvor ingen kender hinanden. Klub Fisker er en klub, hvor man altid hilser og støtter hinanden, og især hvis man skal løfte tungt. Hos os vil du altid føle dig velkommen og som en del af familien. Vi lover at tage godt imod dig 🙂 Med omgivelser designet til at skabe resultater og en dygtig personlig træner ved din side, kan du kun blive motiveret af dette miljø. Det giver dig de bedste forudsætninger for at få de resultater du altid har drømt om. Klub Fisker Aarhus - Fisker Performance Træningscentret i Århus Klub Fisker

Gør som over 2000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev