Danmarks faglige trænerteam

top banner til personlig træner København

Få styr på din kost og træning med en personlig træner i København

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos vores trænere, hvilket netop gør at du får et garanteret resultat du kan være stolt af, uafhængigt af hvilken personlig træner du vælger – Hos Fisker Performance København, får du en personlig træner, der selv har været igennem det hele og KUN har dig for øje, så du kan blive 100% tilfreds med din krop og fitness.

Vi er stolte over, gang på gang, at kunne præstere så ekstraordinære resultater i en storby som København, hvor der er nok personlige trænere at tage af. Hvad enten du ønsker at tabe dig, opbygge muskler eller noget helt tredje, så tager vi godt hånd om dig og følger dig indtil du selv er tilfreds – Dette inkludere også din kost, hvis du ønsker dette.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at Fisker Performance København skal være din personlige træner, så tager vi gerne en gratis introsamtale med dig, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan din træning og kost vil foregå.

personlig træner mand

Personligt træningsforløb skræddersyet til dig

Hos Fisker Performance København går vi ikke ind for prædefinerede kost- og træningsprogrammer. Alt bliver skræddersyet fuldstændig efter dine behov. Dette inkludere også træningstiderne, som du og din træner finder ud af sammen.

personlig træner team

Personlig træner med erfaring

Du kommer i gode hænder hos nogle af landets mest erfarne og uddannede personlige trænere. Kvaliteten, uddannelsen og passionen er i top.

gratis intro samtale

Gratis og uforpligtende intro samtale

Hvis du er usikker på, hvad vi kan gøre for din træning og kost, har vi også en gratis og fuldstændig uforpligtende intro samtale. Derved kan du se, hvad Fisker Performance kan gøre for dig.

Ønsker du mere information, inden du bestemmer dig for om en personlig træner i København er noget for dig? Du kan enten kontakte os for spørgsmål, eller bare læse mere om hvad vores personlig træning kan gøre for dig.


Resultater fra den virkelige verden

Thumbnail billede af Ida Thyrring
Ida Thyrring gik fra fodbold til halvmaraton til athletic fitness

Thumbnail billede af Jon
Jon blev photoshoot klar på 20 uger!

Thumbnail billede af Bettina
2x sølv til Bettina i Bikini Fitness

Thumbnail billede af Lasse
Lasse med et 10,8kg vægttab på 12 uger


Fisker Performance i København giver dig alle fordelene

Fisker Performance København har i nogle år nu tilbudt top professionel personlig træning med nogle af de mest erfarne og veluddannede personlig trænere du kan finde. Vi skaber ekstraordinære resultater inden for personlig træning, hvilket vi beviser igen og igen med nye kunder.

Uanset om du er nybegynder, motionist eller atlet på elite-niveau, så kan vi hjælpe dig. Med et personligt træningsforløb hos en Fisker Performance personlig træner i København sørger vi får, at du ikke kun kommer tættere på den fysik du altid har drømt om, men at du også bliver en gladere, sundere og mere selvsikker person – Og dette er for altid. Vi satser på holdbare resultater, og ikke bare resultater der forsvinder igen efter samarbejdet.

Vores personlige trænere er underlagt en øvre grænse for antallet af individuelle kunder, så du som kunde ALTID får det optimale ud af samarbejdet med en vores personlig træner i København.
Helt grundlæggende har vi hos Fisker Performance København en tårnhøj ambition og tro på, at holdbare træningsresultater, kun kommer ved en kombination af entusiastiske kunder og veluddannede dedikerede personlige trænere.

Personlig træning i København foregår i centret Loaded Gym eller Vesterbronx Gym

Loaded Gym er et kvalitetscenter uden lige beliggende i Valby. Det har en seriøs atmosfære og masser af kvalitetsudstyr. Centret er inspireret af de klassiske bodybuildinghuler, og har et bredt udvalg af udstyr, der gør centret velegnet til de fleste typer af træning. Der er altid god plads omkring en når man træner og en masse imødekommende mennesker.

Blandt centrets udstyr kan man, udover en lang række maskiner og håndvægte op til 100 kg, finde et bænkpres/squatstativ, der er godkendt til styrkeløft som giver perfekte muligheder for at optimere sin teknik i de store basisøvelser samt et stort frivægtsområde til funktionel træning.

Loaded Gym i Valby har massere af parkeringspladser lige foran centeret og derudover er det meget let at komme til med offentlig transport.

Loaded Gym i Valby 

Se Fisker Performance’s erfarne og passionerede personlige trænere i København

Gør som over 2000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev