Danmarks faglige trænerteam

top banner til personlig træner Odense

Få styr på din kost og træning med en personlig træner i Odense

Fisker Performance tilbyder nu top professionel personlig træning i Odense i det flotte center: Løfteriet.

Uanset om du er nybegynder, motionist eller atlet på elite-niveau, så kan vi hjælpe dig. Vi sikrer at du får et forløb, hvor du ikke kun kommer tættere på den fysik du altid har drømt om, men også bliver en gladere, sundere og mere selvsikker person.

Vores personlige trænere i Odense er underlagt en øvre grænse for antallet af individuelle kunder, så vi på intet tidspunkt går på kompromis med vores kvalitet. På denne måde sørger vi for, at du som kunde får det optimale ud af samarbejdet med Fisker Performance. Helt grundlæggende har ejerkredsen bag Fisker Performance Odense en tårnhøj ambition og tro på, at holdbare træningsresultater, kun kommer ved en kombination af entusiastiske kunder og veluddannede dedikerede personlige trænere.


Resultater fra den virkelige verden

Thumbnail billede af Jeannett personlig træner odense
Jeannett sagde farvel til barsel og “mor-kroppen”

Thumbnail billede af Jon på personlig træner odense
Jon blev photoshoot klar på 20 uger!

Thumbnail billede af Louise personlig træner odense
Louise fik en virkelig god røv

Thumbnail billede af Jonas personlig træner odense
Jonas – Fra elite fodbold til Men’s Physique


Fisker Performance i Odense giver dig alle fordelene

Fisker Performance går aldrig på kompromis med kvaliteten, heller ikke i Odense – Hos Fisker Performance Odense, får du en personlig træner, der selv har været igennem det hele og KUN har dig for øje, så du bliver 100% tilfreds med din krop.

Vi er eksperter i alt form for personlig træning, hvilket inkluderer muskelopbygning, fedttab, genoptræning med mere – Se alle vores specialer. Vi er stolte over at kunne starte personlig træning op i Odense, hvor vi vil sørge for du får en god oplevelse. Hvis du stadig ikke er overbevist om, at Fisker Performance Odense skal være din personlige træner, tager vi gerne en gratis introsamtale med dig, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan din træning og kost vil foregå.

personlig træner mand

Personlig Træning med fokus på personligt

Hos Fisker Performance har vi ingen prædefinerede kost- og træningsprogrammer. Alt bliver skræddersyet efter dine behov og hvad du har brug for. Dette inkluderer også træningstiderne, som du og din træner finder ud af sammen.

personlig træner team

Personlig træner med erfaring

Du kommer i gode hænder hos nogle af landets mest erfarne og uddannede personlige trænere. Kvaliteten, uddannelsen og passionen er i top.

gratis intro samtale

Gratis og uforpligtende intro samtale

Hvis du er usikker på, hvad vi kan gøre for din træning, har vi også en gratis og fuldstændig uforpligtende intro samtale. Derved kan du se, hvad Fisker Performance kan gøre for dig.

Ønsker du mere information, inden du bestemmer dig for om en personlig træner i Odense er noget for dig? Du kan enten kontakte os for spørgsmål, eller bare læse mere om hvad vores personlig træning kan gøre for dig.

Se Fisker Performance’s erfarne og passionerede personlige trænere i Odense

Gør som over 2000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev