Danmarks faglige trænerteam

top banner til personlig træner Viborg

Få styr på din kost og træning med en personlig træner i Viborg

Fisker Performance har bidt sig fast i Viborg, hvor vi tilbyder top professionel personlig træning. Fisker Performance blev skabt med ét eneste formål – At skabe ekstraordinære resultater inden for personlig træning. Vores personlig træner i Viborg opretholder dette formål og fortsætter den gode kvalitet, der kendetegner Fisker Performance.

Uanset om du er nybegynder, motionist eller atlet på elite-niveau, så kan vi hjælpe dig. Vi sikrer, at du ikke kun kommer tættere på den fysik de altid har drømt om, men også bliver en gladere, sundere og mere selvsikker person, hvis du starter et forløb hos Fisker Performance i Viborg.

Vi går på intet tidspunkt på kompromis med vores kvalitet, og for at sikre os at du som kunde får det optimale ud af samarbejdet, er vores personlige trænere underlagt en øvre grænse for antal individuelle kunder. Helt grundlæggende har vi en tårnhøj ambition og tro på, at holdbare træningsresultater, kun kommer ved en kombination af entusiastiske kunder og veluddannede dedikerede personlige trænere.

Med en Fisker Performance personlig træner i Viborg træner du i Fitness Viborg

Fitness Viborg er et center tilknyttet Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg. Her kan der trænes uanset niveau. Centret er udstyret med alverdens lækkert udstyr, og ikke mindst en masse frivægte. Du kan træne fra 06-22, på alle ugens dage, og vil ofte have rigtig god plads omkring dig.

Derudover indbyder og motivere stedet til en hård omgang træning, med en dygtig træner ved din side. Kig forbi, og oplev den gode stemning.

Overview over Fitness Viborg


Træningscentret i Viborg – Fitness Viborg


Resultater fra den virkelige verden

Thumbnail billede af Stefanie
Stefanie gik fra værnepligten til søvlmedalje i athletic fitness

Thumbnail billede af Simon
Simon tabte 18 kg og fik struktur og overskud i sin hverdag igen!

Thumbnail billede af Bettina
2x sølv til Bettina i Bikini Fitness

Thumbnail billede af Jonas
Jonas – Fra elite fodbold til Men’s Physique


Fisker Performance i Viborg giver dig alle fordelene

Fisker Performance går aldrig på kompromis med prisen og går derfor heller ikke på kompromis med kvaliteten – Hos Fisker Performance Viborg, får du en personlig træner, der selv har været igennem det hele og KUN har dig for øje, så du kan blive 100% tilfreds med din krop.

Vi er eksperter i alt form for personlig træning, hvor vi besidder en personlig træner med speciale i alt form for træning – Dette inkluderer fedttab, muskelopbygning, genoptræning, sportstræning, livsstilsændringer og fysiske optagelsesprøver. Vi er stolte over, at kunne præstere så gode resultater i en by som Viborg, hvor der er nok personlige trænere at tage af.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at Fisker Performance Viborg skal være din personlige træner, så tager vi gerne en gratis introsamtale med dig, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan din træning og kost vil foregå.

personlig træner mand

Personlig Træning med fokus på personligt

Hos Fisker Performance har vi ingen prædefinerede kost- og træningsprogrammer. Alt bliver skræddetsyet efter dine behov og hvad du har brug for. Dette inkludere også træningstiderne, som du og din træner finder ud af sammen.

personlig træner team

Personlig træner med erfaring

Du kommer i gode hænder hos nogle af landets mest erfarne og uddannede personlige trænere. Kvaliteten og passionen er i top.

gratis intro samtale

Gratis og uforpligtende intro samtale

Hvis du er usikker på, hvad vi kan gøre for din træning, har vi også en gratis og fuldstændig uforpligtende intro samtale. Derved kan du se, hvad Fisker Performance kan gøre for dig.

Ønsker du mere information, inden du bestemmer dig for om en personlig træner i Viborg er noget for dig? Du kan enten kontakte os for spørgsmål, eller bare læse mere om hvad vores personlig træning kan gøre for dig.

Se Fisker Performance’s erfarne og passionerede personlige trænere i Viborg

Gør som over 2000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev