Episode 74: 4 ting vi har lært under coronaen

 anchor podcast   Apple podcast   Google podcastSpotify

 Pocket cast   RadioPublic   Stitcher Breaker

I denne episode: Nikolaj Bach og Steffen Fisker 

I denne episode er det tid til refleksion. Steffen og Nikolaj ser nemlig tilbage på coronaen, og hvad de hver især har lært i denne periode – både træningsmæssigt og personligt.

Vi kommer blandt andet ind på træningsmuligheder, nødvendigheden af at holde pause, og den sort/hvid-tænkning som har plaget mange (inklusiv trænere) under coronakrisen.

En udfordring er nemlig samtidig en mulighed for at blive klogere på dig selv, din egen adfærd, og dine handlekompentencer. Det snakker vi nærmere om i denne episode.

I denne episode kommer vi nærmere ind på disse 4 refleksioner:

  1. Nødvendigheden af at holde en mental pause
  2. Muligheden for at være fleksibel omkring ens træningsform
  3. Det store potentiale i hjemmetræning
  4. Hvordan alt-eller-intet-tænkningen som vi kender fra menneskers forhold til mad, desværre også går igen i manges forhold til træning og bevægelse

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2