Episode 26: Broscience, part 2

 anchor podcast  Apple podcast  Google podcastSpotify

 Pocket cast  RadioPublic  Stitcher Breaker

I denne episode: Steffen Fisker og Nikolaj Bach

Det er tid til røverhistorier!
En af de hidtil mest populære podcast episoder, er afsnittet om broscience. Ikke mindst for programmets værter, der havde en fest med at læse de ”gode” råd op, som I lyttere har fået gennem tiden.

For det er netop hvad ”broscience” er; råd og anekdoter om kost og træning, som er uden evidens – men som til gengæld kan være hylende morsomme.

Derfor var vi selvfølgelig nødt til at lave en broscience part 2, hvor vi læser flere historier op fra jer lyttere. Så pas på du ikke får din broteinshake galt i halsen, når du lytter med – der er i hvert fald mange sjove iblandt!

#smørfisker

Der blev endda tid til at værterne kunne fortælle lidt røverhistorier selv. Ja, faktisk deler Steffen Fisker for første gang nogensinde historien om smørfisken med offentligheden.

Da Steffen var på højskole blev der en skæbnesvanger aften serveret såkaldt smørfisk. Og Steffen spiste godt til, af den lækre fiskeret. Smørfisk er dog en særligt fed fisk, og kombineret med Steffens meget høje indtag af olivenolie (for at holde kalorieindtaget oppe), resulterede det i at Steffens system den efterfølgende dag var særligt, ahøm, velsmurt.

For de, der endnu ikke har hørt podcasten vil vi ikke spoile udfaldet af historien, men blot nævne at Fødevarestyrelsen skriver at ”smørfisk” har et højt indhold af voks, og derfor kan give diarré…

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Falder livmoderen ud, hvis man squatter uden bælte?
  • Kommer kvinder til at ligne mænd af at dyrke styrketræning?
  • Får man slanke muskler af at lave mange gentagelser?
  • Kom Steffen helskindet gennem smørfiskeepisoden?

… Og mange, mange flere!

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2