Trænerportræt #13 – Emil Fuglsang, om at have en kæmpe passion for styrkeløft og styrketræning

 anchor podcast   Apple podcast   Google podcastSpotify

 Pocket cast   RadioPublic   Stitcher Breaker

I denne episode: Emil Fuglsang og Michelle Lindop

Emil er træner i Klub Fisker i Aarhus – og han har fået styrkeløft ind med modermælken så at sige.

Han har snart dyrket styrkeløft i 10 år på konkurrenceplan, og du kan i denne episode høre, hvordan det gik fra styrketræning med vennerne til konkurrenceorienteret træning.

Han har været lidt omkring fra musik, til gartneri til så at søge ind på bacheloruddannelsen i Idræt i Aarhus og efter sin kandidat blive personlig træner.

Emil har et meget nært forhold til det her med styrketræning, og lige præcis hvad, der gør det SÅ fedt i forhold til andre sportsgrene, kan du finde ud af i denne episode. Derfor har han også skabt Styrkeklubben, som er et fællesskab med programmering for dig, som elsker at styrketræne og gerne vil se kontinuerlige resultater i træningen.

 

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2