Trænerportræt #8 – Empower Coach, Mia Korsholm. Hvordan finder du de handlekompetencer, du allerede har?

 anchor podcast   Apple podcast   Google podcastSpotify

 Pocket cast   RadioPublic   Stitcher Breaker

I denne episode: Mia Korsholm og Michelle Lindop

Hvorfor handler det om at finde de handlekompetencer du allerede har – i stedet for at prøve at blive en ny version af dig selv?

I denne episode af vores trænerportrætter skal du møde Mia Korsholm, coach hos Fisker Performance. Mia er uddannet coach, sygeplejerske, ernæringsrådgiver og personlig træner, men fokuserer i sit arbejde på førstnævnte – nemlig at coache mennesker til at finde frem til hvad der er vigtigt for dem – og gøre det.

Mia var oprindeligt klient hos træner og medejer af Fisker Performance, Rune Hokken, men blev tilknyttet som coach på konceptet Empower, da hun har nogle ganske særlige kompetencer i forhold til at arbejde med mennesker. Vi kommer omkring, hvad en coach egentlig er, Mias vej til at blive uddannet coach og gå selvstændig, arbejdet med klienter samt hendes egne erfaringer med at træne og forholde sig til sin krop.

Rigtig god fornøjelse!

I denne episode får du blandt andet disse 5 take aways:

  • Hvorfor handler det om at finde de handlekompetencer du allerede har – i stedet for at prøve at blive en ny version af dig selv?
  • Hvad er problemer med ”jeg er sådan en der”-fortællinger? Og hvordan udfordrer man dem?
  • Hvad vil det sige at coaching handler om at facilitere, frem for at have alle svarene?
  • Hvordan er Mia egen historie med at navigere i træning og sundhed?
  • Hvordan hjælper Mia sine klienter med at tage handlekraften tilbage?

 

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2