Episode 52: Året der gik 2019

 anchor podcast  Apple podcast  Google podcastSpotify

 Pocket cast  RadioPublic  Stitcher Breaker

I denne episode: Steffen Fisker og Nikolaj Bach

Det er blevet tid til at se tilbage på året der gik på Træningstimen. Det er nemlig både nytår OG årsdagen for vores første podcast episode.

I denne episode ser vi tilbage på det forgangne år, smager billige bobler og ønsker rigtig godt nytår til alle jer lyttere.

… Og så løfter vi sløret for et nyt podcast-projekt i 2020. Lyt med!

Træningstimens første år

Da vi for et år siden startede Træningstimen, lavede vi en målsætning om at ramme 50.000 lytninger på et år (Nikolaj var ekstra ambitiøs og håbede på ”vanvittige” 100.000 lytninger).

Vores forhåbninger må siges at være blevet overgået med flere længder. Nu her to dage inden nytår har vi nemlig nået 235.000 afspilninger fra jer kære lyttere. Tak!

Det er helt fantastisk at podcasten er blevet taget så godt imod, for jo flere der lytter, jo flere kan vi hjælpe til et gladere trænings- og sundhedsliv. Derfor er vi også rigtig glade for at have nået over 1000 medlemmer i Træningstimen-gruppen på Facebook, hvor vores dygtige trænerteam og øvrige medlemmer også deler værdifuld viden om træning og kost.

Til dig der ikke kan få nok af vidensdeling, specielt den nørdede af slagsen, har vi derfor også et nyt podcast-projekt i støbeskeen i 2020: Studietimen. Studietimen bliver en række specialepisoder fra Træningstimen, hvor vi går i dybden med udvalgte videnskabelige studier, som vi rigtig kan nørde i dybden – selvfølgelig med vores altid praktiske perspektiv på hvordan du kan bruge denne viden.

Dette projekt snakker vi mere om i denne nytårsepisode, ligesom du også kan høre hvilke episoder af Træningstimen, der har været mest populære – både blandt lytterne, og værterne.

Godt nytår!

I denne episode får du blandet andet svar på:

  • Hvad er top 5 over mest lyttede episoder?
  • Hvilke episoder fra året er værternes favoritter?
  • Hvad byder 2020 på for Træningstimen?
  • Hvad går vores podcast-projekt i 2020 ud på?
  • Hvem er stærkest af Steffen og Nikolaj?

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2