Episode 78: Historien bag før/efterbilledet (klienthistorie) – Dina Fagerlund

 anchor podcast   Apple podcast   Google podcastSpotify

 Pocket cast   RadioPublic   Stitcher Breaker

I denne episode: Dina Fagerlund, Nikolaj Bach og Steffen Fisker 

Når man ser den flotte udvikling på før/efter-billedet af Dina, så ved man ikke hvad der ligger bag succeshistorien.

Man kan let tro at der er tale om en lineær proces, eller ligefrem en forvandling.

Men forandringer er sjældent lineære. De indeholder både op- og nedture, nederlag og aha-oplevelser.

Det vil vi og Dina gerne sætte fokus på. Både fordi vi gerne vil tale om at der også ligger nederlag og kampe bag før/efter-billederne på sociale medier. Men også fordi kampene og nederlagene ofte bliver de mest lærerige oplevelser i en forandringsproces. Og det er slet ikke så unormalt, at blive udfordret i sin proces.

Derfor deler Dina sin historie om hendes forløb i denne episode. Fra hvordan hun efter fitness-konkurrencen tog mange kilo på, til efter hjælp, kampe og aha-oplevelser, at stå med en anden krop og et bedre forhold til maden.

Og selvom du måske ikke kommer fra en fitnessbaggrund, er vi ret sikre på at du kan genkende mange af kampene med kosten, træningen og “alt eller intet”-tankerne. De er nemlig helt normale, og det håber vi Dinas seje historie kan være med til at skabe åbenhed om.

Shownotes:

Dinas før/efterbilleder:

Vis dette opslag på Instagram

 

Når man ser den flotte udvikling på før/efter-billedet af Dina, så ved man ikke, hvad der ligger bag succeshistorien ? Man kan let tro, at der er tale om en lineær proces eller ligefrem en forvandling. Men forandringer er sjældent lineære. De indeholder både op- og nedture, nederlag og aha-oplevelser. Det vil vi og @dina_fagerlund gerne sætte fokus på i den nye podcast ? Både fordi vi gerne vil tale om, at der også ligger nederlag og kampe bag før/efter-billederne på sociale medier. Men også fordi kampene og “nederlagene” ofte bliver de mest lærerige oplevelser i en forandringsproces ? Og det er slet ikke så unormalt at blive udfordret i sin proces. Derfor deler Dina sin historie om sit forløb i denne episode. Fra hvordan hun efter fitness-konkurrencen tog mange kilo på, til efter hjælp, kampe og aha-oplevelser, at stå med en anden krop og et bedre forhold til maden ✊ Og selvom du måske ikke kommer fra en fitnessbaggrund, er vi ret sikre på, at du kan genkende mange af kampene med kosten, træningen og “alt eller intet”-tankerne. De er nemlig helt normale, og det håber vi, Dinas seje historie kan være med til at skabe åbenhed om ? Lyt til Træningstimen på iTunes, Spotify eller i din podcast app ⬅️

Et opslag delt af Danmarks faglige trænerteam (@fiskerperformance) den

I denne episode får du blandt andet svar på følgende spørgsmål:

  • Hvornår indså Dina, at hendes spisevaner og tanker om mad havde taget overhånd?
  • Hvordan påvirkede det Dina at skulle spise præcist de samme madvarer hver dag?
  • Hvor nemt er det at træde ved siden af, når man følger en stram kostplan? Og hvad sker der, når man træder ved siden af?
  • Hvordan gjorde Steffen og Dina ”kostplanen” løsere, så hun både fik struktur og fleksibilitet?
  • Hvordan arbejdede de både med vægttab og et mindre restriktivt forhold til mad på samme tid? Udelukker de to ting ikke hinanden?
  • Hvorfor er det så vigtigt at møde sine udfordringer med nysgerrighed?
  • Hvorfor er det en skam at man sjældent snakker om processen bag før/efterbillederne på sociale medier?

Hvad er Dinas råd til andre, der kæmper med vægten eller forholdet til maden?

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2