Trænerportræt #7 – Mette Kragelund. Om at anvende erfaring fra fitnesskonkurrencer til at hjælpe andre med deres træningsmål

 anchor podcast   Apple podcast   Google podcastSpotify

 Pocket cast   RadioPublic   Stitcher Breaker

I denne episode: Mette Kragelund og Michelle Lindop

Kort efter nytår 2021 “mødtes” Michelle med Mette Kragelund på en online forbindelse for at optage et trænerportræt.

Mette er træner ved Fiskerperformance på snart 4. år og har en sportsbaggrund inden for gymnastik. Hun er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, og så har hun brugt en del år på at stille op til fitnesskonkurrencer i kategorien Bodyfitness.

Mette tager jer med bag spraytan og glimmerbikinier og fortæller om hendes introduktion til styrketræning samt de forskellige valg og fravalg, som hun har truffet undervejs.

Derudover er Mette gravid, hvilket også sætter hendes træningsliv i et lidt andet perspektiv end tidligere.

Det blev til en rigtig spændende snak, hvor vi også kommer ind på, hvorfor det en fitnessatlet gør for at komme i konkurrenceform ikke kan bruges som en skabelon for, hvad DU skal gøre for at opnå dine træningsmål. God lytte-fornøjelse!

Lyt også til denne episode med Mette Kragelund:

 

I denne episode kan du blandt andet høre om:

  • Hvordan Mette har været træner hos Fisker Performance siden 2017 – men inden da var fitnessatlet under Steffen Fisker
  • Hvordan Mette har stillet op til 12 konkurrencer i alt og er en af vores mest vindende atleter i Fisker Performance
  • Hvordan Mette fandt sig godt til rette i livet som fitnessatlet med den struktur, som det kræver – også da hun fik en kæreste (som nu er far til hendes førstefødte og nummer to på vej)
  • Mettes bedste læring fra at have stillet op til fitnesskonkurrencer, og hvordan hun bruger det i sit arbejde med klienter i dag
  • Mettes oplevelser med styrketræning i forhold til både graviditet nummer ét og to, som ikke har været en helt nem proces

 

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2