Trænerportræt #4 – Lasse Tymm. Pædagog, personlig træner og passioneret crossfit-atlet.

 anchor podcast   Apple podcast   Google podcastSpotify

 Pocket cast   RadioPublic   Stitcher Breaker

I denne episode: Lasse Tymm Andersen og Michelle Lindop

I dette trænerportræt kan du møde Lasse Tymm.

Lasse er en hårdtarbejdende gut fra det helt mørke Nordjylland, hvor man måske ikke er vant til at snakke så meget om hvordan man har det.

Sjovt nok står den fordom på mange måder i skarp kontrast til Lasses uddannelse som pædagog.

Men det er ikke den eneste overraskelse man finder i Lasse. Hvordan forener han fx det at spise en masse lækker mad, med at dyrke crossfit på et ret ambitiøst plan? Og hvorfor er vægttab sjældent det vigtigste fokus, når Lasse arbejder med klienter, der vil i form?

Alt dette, og meget mere, får du svar på i denne podcast, hvor Michelle har fået Lasse ind i studiet til en hyggelig snak. God fornøjelse med lytningen!

 

I denne episode får du blandt andet svar på:

  • Hvor Lasse oprindeligt er fra, og hvordan det kommer til udtryk i hans personlighed til hverdag.
  • Hvordan hashtagget #Lassesbalance opstod – og den personlige historie om et restriktivt forhold til kosten, der ligger bag.
  • Hvordan passionen for Crossfit og vægtløftning medførte, at han blev “headhuntet” til at være træner hos Fisker Performance.
  • En snak om målsætninger, der ofte har en bagvedliggende og dybere begrundelse end “bare” at tabe sig 5 kg eller løfte flere kilo i fitness.
  • Hvordan uddannelsen som pædagog relaterer sig til arbejdet som personlig træner.

 

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her:

Join lukket facebook gruppe

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2