Lasse med et 10,8 kg vægttab på 14 uger

Lasse har været igennem et 14 ugers online forløb, under Steffen Fisker, med 5 styrkepas om ugen og gradvist øget cardio, men med fokus på intervaller primært. Herunder f.eks. tabata og metcon. Vi har vejledt Lasse løbende undervejs over skype og gennemgået hvert program, og selvfølgelig uddybet en masse små detaljer, samt tips og tricks til alle øvelserne. Lasse har ofte sendt videoer af diverse øvelser således, at vi endnu mere specifikt kunne rette de små detaljer i teknikken. Lasse har fulgt planerne utrolig nøje, hvilket også afspejles i hans resultater. Han har smidt 10,8 kg, og er samtidig stærkere end nogensinde.

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund:
“Jeg er 25 år gammel, bor sammen med min kæreste på Østerbro. Jeg er studerende og så bruger jeg meget af min tid på at træne.
Inden jeg tog kontakt til Fisker Performance, havde jeg trænet i omkring to år med resultater der, desværre, ikke opgjorde for den tid jeg lagde i det. Jeg har altid nydt at træne, men min træning var planlagt efter godt gammeldags tombola-princip, dog med fokus på basisøvelser, og da det samme kan siges om min kosttilgang nåede jeg ingen vegne.”

Lasse front nice

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?

“Som nævnt var min egen træning og kost præget af tilfældigheder. Den ene uge bulkede jeg, den anden cuttede jeg. Så spiste jeg LCHF, så prøvede jeg kræfter med IF og stille og roligt begyndte det at gå op for mig, hvor lang tid jeg havde stået stille med min træning og min krop generelt. Min mave var stadig småtyk, armene små og styrken var stagneret for længst, og alt dette på trods at jeg brugte en 6-7 timer i centeret hver uge og ofte sagde nej til sociale arrangementer fordi det ikke passede ind i ift. træningen.
Jeg følte ikke længere at jeg kunne forsvare over for mig selv, at bruge så meget tid på noget der gav så få resultater. Jeg erkendte at jeg selv manglede de nødvendige kompetencer for at nå mit resultat. Derfor begyndte jeg at søge online for at finde en personlig træner og da jeg nåede til Fisker-Performance var jeg sikker på, at det var ham der skulle give min træning et skub i den rigtige retning. Både på grund af hans resultater med sine atleter, men også Steffens egne resultater og den generelle professionalisme der omgiver Fisker-Performance.”
Lasse front

 

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
“Træningen har fra start været bygget op omkring basisøvelser, hvilket passede mig fint, da min egen træning også indeholdt disse. Volumen og intensiteten fik dog et spark i den rigtige retning, og det tog lige kroppen lidt tid at vænne sig til.

Kosten var lige ud af landevejen og det handler egentlig bare om at følge planen, som man selv har været med til at lave. I starten var det svært at få alle sine grøntsager ned, men jo længere man kommer i sit cut, jo mere elsker man dem og ønsker flere af dem.”

Lasse ben

 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
“Jeg havde tre overordnede mål da jeg startede hos Fisker Performance.

 1: Jeg ville være sommerklar og have en så lav fedtprocent som muligt.

Jeg har aldrig stået flottere end nu, og min fedtprocent har aldrig været lavere. Det har været en hård diæt, med alt for meget cardio for min smag, men jeg nåede mit mål, hvilket var det vigtigste.
2: Min mobilitet i underkroppen skulle forbedres drastisk og jeg skulle lære at squatte ordentligt.

Min squatstil er blevet ændret og er efter min egen mening blevet ganske pæn. Jeg har samtidig fået reduceret buttwink, har ingen smerte i lænden og falder ikke sammen i bunden af squattet. Ikke dermed sagt, at min squat er perfekt, for det er den ikke, men jeg får hele tiden nye redskaber til at gøre den bedre.

3: Jeg ville tabe så lidt styrke om muligt under diæten.

Jeg var forfærdeligt slap inden forløbet, og ville helst ikke have at det skulle forværres yderligere. Heldigvis er det kun gået en vej, og det er frem. Jeg gik fra en 1RM på 135 i dødløft, til at trække 5×140 med et ok overskud. I squatten gik jeg fra at reppe med 40 og 50kg, til at lave en 4’er på 100 og en 2’er på 110. Alt dette efter fem måneders diæt.

Lasse abs

Omkring samarbejdet har jeg også været ovenud tilfreds og Steffen har hele tiden formået at holde mig til ilden. Både når min squat drillede og skulle justeres, eller når diæten trak tænder ud og vægten ikke lige sagde det, man gerne ville have. Samtidig har jeg også fået lynhurtig feedback på alt – om det har været spørgsmål til kosten, en video af dødløft jeg ville have kigget på, eller noget helt tredje.”

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
“Jeg har lært at jeg sagtens kan nå mine mål, så længe jeg har en struktureret og gennemtænkt plan. Derudover har jeg også oplevet de klassiske tegn af god træning og kost; bedre søvnrytme, mere energi i løbet af dagen og til træning og bare generelt mere velvære i min hverdag.”

Lasse side

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
“En gang i fremtiden kunne det være sjovt at stille op, men det er ikke planen foreløbigt. Jeg vil i gang med at forbedre min fysik og blive stærkere, men samtidig prøve at bibeholde en fornuftig fedtprocent.”

Lasse front awesome

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
“Hvis man er stagneret i sin træning,  vil have en sundere livsstil eller blot vil blive endnu bedre – så vil jeg anbefale at man kontakter Fisker-performance.
Jeg har ikke oplevet andet end en top professionel coach som har haft styr på alt omkring min træning og kost, og har jeg haft nogle spørgsmål, er der svar med det samme. Hvis man, ligesom jeg, ikke er fra Aarhus, og derfor kun har mulighed for et online forløb, og er lidt nervøs ved dette, kan jeg kun sige at man skal prøve det. Man bliver ikke skuffet!”

Lasse front vild