2x sølv til Bettina i bikini fitness

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
“Mit navn er Bettina Bach, 25 år og på nuværende tidspunkt, er jeg bosat i Thisted hvor jeg til dagligt arbejder som tjener. 

Min sportslige baggrund er minimal og jeg har ikke tidligere været været engageret i en sport på samme måde som jeg, indenfor det seneste års tid, er blevet med styrketræning og alt hvad det indebærer.”

Hvordan fandt du Fisker-performance/Steffen Fisker og hvorfor opsøgte du et samarbejde med netop ham?
“Jeg kender Lea Wiehl fra vores fælles hjemby, Thisted og grundet hendes bemærkelsesværdige interesse i styrketræning, faldt det mig naturligt, at rådføre mig hos hende omkring hvad hun så af muligheder for en uerfaren men energisk sjæl som mig. 

Før jeg vidste af det, var et møde med Steffen stablet på benene og jeg var slet ikke i tvivl, alt indeni mig brændte for at komme igang med samarbejdet, som ganske rigtigt viste sig at være det helt rette for mig.”

Bettina frontHvordan har træningen og kosten været for dig?

“Inden samarbejdet med Steffen, brugte jeg meget tid på cardiomaskinerne, uden egentlig at komme nogen vegne og derudover brugte også enormt meget energi/fokus på, at tænke over hvad jeg puttede i min mund. 

Naturligvis skal man vænne sig til så komplet en kostomlægning men den dårlige samvittighed og bekymringer omkring min hidtidige kost, blev hurtigt erstattet af masser af energi både i det daglige og til træning, generelt og stabilt velvære i kroppen, absolut ingen sult og bedst af alt, så kunne jeg jo se de enorme fremskridt som den rette kost gjorde for mig. 
Selve træningsprogrammerne var meget fremmede for mig i starten men jeg havde mod på mit nye projekt, så selvom jeg måtte igennem en del videoer på youtube for at nærsturdere teknikkerne, var mit fokus på min udvikling og jeg elskede, gør stadig, at konkurrere med mig selv og se hvordan jeg næsten ugentligt forbedrede min styrke. Husker stadig hvordan jeg i starten, blev forunderet over pludselig ikke længere at have problemer med bæreposer op ad trapperne og andre små hverdagsting som blev legende let.”

Bettina backHar samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
“Som teamets mest uerfarne atlet og “blot” en bikinipige kunne jeg måske have frygtet, ikke at blive taget seriøs i samme grad som de hardcore bodybuildere men det har på ingen måder været tilfældet, nok også derfor, at jeg stolt kan være tilfreds med de 2 medaljer som den seneste måned har bragt mig. Der har været gange hvor jeg har været skeptisk men Steffen har været der 100% til at give mig de forklaringer jeg har haft brug for og gang på gang, har jeg måttet give ham ret. Kort sagt, jeg kunne ikke være mere tilfreds! ”

Bettina front2Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
“Jeg er kommet i fitness verdenen for at blive, det er sikkert! Jeg regner med at kunne stille op til DM 2014 i bodyfitness.”
Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
“Uden tvivl!”