Anders halverede sin fedtmasse på bare 12 uger

Anders har netop færdiggjort et forløb hos Fisker Performance-træner Emil Toft. Under online forløbet på 12 uger, har Anders formået at halvere sit fedtvæv (subkutane), fra 8 til 4 kg. Dette, sammen med et vægttab på 5 kg og bibeholdelse af muskelmasse og styrke, danner rammen for et yderst flot forløb fra Anders’ side. På trods at et energiunderskud og hård træning under forløbet, fik Anders mere overskud i hverdagen, samt nogle sunde vaner med på vejen. Selvom der er tale om et online forløb (uden personlig træning), har Anders opnået en betydelig forbedring i udførelsen af øvelserne i træningen, gennem online videoer og feedback, hvormed kvaliteten sikres.

Anders front ripped

 

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund:
Jeg har siden jeg var helt lille dyrkede sport. Primært har det været fodbold og basketball, i nyere tid har jeg også løbet to Marathon.
Har styrketrænet siden jeg var 18, men det har været rigtig meget on and off, og jeg har aldrig sat mig selv helt ind i tingene.

Hvordan fandt du Fisker Performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker Performance og herunder Emil Toft?
Da jeg besluttede mig for at opsøge en coach, søgte jeg lidt rundt på nettet, hvor jeg faldt over Fisker-performance. Prisen syntes rigtig fair, samtidig kunne jeg se, at de havde skabt gode resultater ved online-forløb, og hans cv virkede rigtig godt. Jeg sendte en mail, som hurtig blev svaret tilbage på, og vi fik aftalt et møde.

Anders back

 

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
Kosten har været rigtig god til mig. Jeg har lært rigtig meget om, hvordan man sætter en fornuftig kost sammen.  Jeg har under hele forløbet ligget nogenlunde på det samme antal kcal, men har jeg haft spørgsmål og nye ideer, så har Emil været fantastisk til at passe det ind i hverdagen. En god struktureret kost er virkelig vigtig, og det har været fedt, at vi gennem hele forløbet har kunnet samarbejde om det. 

Det har været rigtig lækkert med en struktureret og varieret træning – Nyt program hver 3 uge. De nye programmer har hele tiden gjort, at det har været sjovt, motiverende og spændende at komme i centeret.

Jeg er især blevet udfordret på min bentræning, hvor Emil konstant har fundet nye øvelser til mig, hvilket faktisk har mundet ud i, at jeg gennem forløbet er blevet gladere og gladere for bentræning (før blev det ofte sprunget over). Alt i alt har jeg fået kæmpe inspiration til nye øvelser, nye måder at træne på, supersæt, dropsæt og vigtigst af alt en god teknik og TEMPO I øvelserne. Jeg har under hele forløbet kunne sende videoer fra min træning. Emil har set dem igennem, og med hans instrukser er min teknik blevet meget bedre i stort set alle øvelser.
Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
Der har ikke været en finger at sætte på samarbejdet. Emil har fra første møde været åben og hjælpsom, han har altid svaret uddybende på mine spørgsmål. Samtidig har han stået til rådighed på sms og mail dagligt, hvilket er et kæmpe plus. Jeg har alt i alt følt mig rigtig god tilpas, og Emil har under forløbet været med til at holde motivationen rigtig højt.

Jeg er ovenud tilfreds med mit resultat, det hårde arbejde har givet pote :D!
Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
– Jeg er blevet mere struktureret
– Sunde vaner
– En bedre forståelse af kroppen
– Mere overskud
Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Mit mål er at få bygget noget masse på hen og vinteren, hvorefter jeg vil cutte ned og stå skarpere end nogensinde til næste sommer.
Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Emil Toft?
Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Fisker Performance/Emil Toft. Jeg har fra dag 1 af følt mig i trygge hænder. Det er tydeligt at de er helt inde i sagerne og virkelig brænder for det de laver. Ud af 6 kokkehuer må jeg give 8. Tusind tak for hjælpen og et fremragende forløb.

Ønsker du også et forløb hos Fisker-performance, kan vi kontaktes på: info@fisker-performance.dk

Anders vægt Anders fedt procent