Casper tabte 18kg ren fedt og byggede 5kg muskelmasse

Begge-træningssko

“Jeg opdagede crossfit efter en lang inaktiv periode med masser af junk og en vægt på 142 kg. Over de næste to år kom jeg under 100 kg. De efterfølgende tre år lå jeg stabilt på denne vægt, hvor træningen primært bestod af crossfits WODs og lidt ustruktureret styrketræning.”

Hvordan fandt du Fisker Performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker Performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg havde set Steffen træne andre i Spartan Mentanlity og blev imponeret over de flotte resultater, som Steffen var med til at skabe. Da både min kæreste og jeg var kørt træt i vores træning, og generelt spiste og trænede lidt for ustruktureret, besluttede vi os for at tage kontakt til Steffen. En beslutning som vi skulle have taget for længe siden!

Casperfront

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?

Min træning og kost var generelt meget skiftende. Jeg spiste pæleo til hverdag, men spiste samtidig store mængder junk fra tid til anden. Min træning var uden en plan og meget lystbetonet, hvilket resulterede i, at jeg ikke blev stærkere.

Efter starten hos Steffen, har jeg fået struktur på såvel min kost som min træning. Jeg har desuden fået et helt andet syn på kulhydrater, som jeg nu ser som en nødvendigt kilde til en sund kost samt resultater i træningscenteret. Jeg har fået en plan med min træning, hvor jeg hele tiden ser nye resultater, både i styrke såvel som i spejlet og på vægten.

CasperbagsideHar samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

Uden tvivl! Jeg har fået indfriet alle mine mål og mere til. Første mål var vægttab og at sænke min fedtprocent. Det gik udover al forventning og jeg formåede endda at bygge en del kg på i muskler samtidig. Især overkroppen er blevet styrket, men også mit squat er blevet betydeligt forbedret, både på teknik og styrke. Steffen har været alletiders coach som har givet en masse dyrbare råd som jeg ikke kunne have været foruden.

Casperside

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

Det allervigtigste paramenter til mine resultater har været det at få struktur over såvel kost som træning. Jeg har haft fuld tillid til at hvis jeg ’blot’ lagde arbejdet i de planer, som Steffen forsynede mig med, så skulle resultaterne nok komme!

Begge-ringe

 Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Jeg har fået en masse gode værktøjer, som gør mig i stand til at fortsætte på egen hånd. Jeg ved nu hvor vigtigt det er, at have en plan med sin træning, for ikke at spilde tiden i træningscenteret. Steffen har ligeledes flyttet mit fokus fra pæleo til en mere varieret tilgang til kosten, som også gør det meget nemmere at efterleve.

Casperside2

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

Jeg vil fortsætte efter planerne og målet er at få bygget endnu mere masse på. Derudover er målet 200 kg squat

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fiske Performance/Steffen Fisker?

Helt sikkert! Hvis du vil have det mest optimale ud af din træning kan det kun gå for langsomt med at tage kontakt til Steffen og Fisker Performance!

Skærmbillede 2015-09-04 kl. 00.21.16