Charlotte Høi blev gladere og ferie klar

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund

Jeg hedder Charlotte og er 25 år gammel. Jeg har altid været meget aktiv inden for sportsverden. De seneste år har jeg styrketrænet og lavet crossfit og tidligere har jeg spillet fodbold på højt plan i Fortuna Hjørring.

Hvordan fandt du Fisker Performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker Performance og herunder Henrik Korgaard Jørgensen?

Jeg var på summer camp med Fisker Performance i 2016 og blev meget inspireret af både teamet samt deres holdninger og værdier til træningsverden. Derfor besluttede mig for at indgå et samarbejde med Henrik, da han var tilknyttet Aalborg, hvor jeg bor for at komme i bedre form inden, at jeg skulle på en længerevarende rejse.

Charlotte Høi sammenligning bagfra

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?

Jeg har altid haft en sund livsstil, men været nemmere tilbøjelig til at spise de søde sager, hvis muligheden var der. Nu har jeg set, hvad det kan gøre at lade de søde sager være og spise en masse gode ting for kroppen i stedet. Jeg har især fundet ud af, at det ikke er surt og være på ’diæt’ da du sagtens stadig kan spise en masse lækkert og få en masse mad (bare af de rigtige ting) og så glæder man sig endnu mere til den ene dag om ugen, hvor der er bland selv slik dag 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

Samarbejdet har I den grad levet op til mine forventninger ift. Hvilke indtryk Fisker Performance havde givet mig i løbet af summer campen. Træneren bag min udvikling, Henrik har været en kæmpe stor hjælp for mig og ikke mindst inspiration ift. Mit forløb hos ham. Det har været nogen SÅ fede træning pas, hvor han kunne presse mig til det yderste og lære mig en masse nye teknikker, øvelser og tips til min træning. Det har som nævnt overhovedet ikke været en svær og sur periode for mig på kostplan og træningsprogram, da Henrik har gjort det så sjovt og være med og hele tiden gjort, at min motivation var i top fra uge til uge.

Ift mine resultater vidste jeg ikke helt, hvilke forventninger jeg havde til det og derfor er det lidt svært at svare på. Jeg ville bare se godt ud i en bikini på min rejse, og det skal jeg da love for, at jeg gjorde, hvis jeg selv skulle sige det. Jeg holdte mig i gang på min rejse og det blev kun bedre og bedre. Mine resultater er mere end, hvad jeg havde turde og håbe på. Jeg afsluttede med en masse abs og veins og hvem kan klage over det 

Charlotte sammenligning venstre

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

Det er helt sikkert benhårdt arbejde og ikke mindst en god ryggrad, der kan lade de søde sager være og holde sig til sin kostplan og træningsprogram. Det er kun sig selv, man snyder.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Jeg har lært rigtig meget af Henrik. Jeg har fået meget mere viden omkring, hvordan man skal spise og ikke mindst hvor meget, man egentlig skal spise. Derudover har jeg fået et meget større kendskab til forskellige slags øvelser, som jeg slet ikke kendte til før. Vi har kørt meget med forskellige tempo, som også har været super fedt at prøve kræfter med. Jeg har lært mig selv, at sætte grænser for hvor meget af det søde, man ’må’ spise. Jeg kan nu sortere i cafebesøgene og lave mad selv i stedet, da jeg ved, hvilke resultater, man kan opnå ved dette.

Charlotte sammenligning højre

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kunne være rigtig rigtig fedt at fortsætte med et forløb ved Henrik og se, hvad der kan ske på et par yderligere måneder. Hvis jeg kunne få det til at hænge sammen økonomisk, så havde jeg startet med det samme.

Mit mål med træningen nu er at bibeholde min gode form og tænke forløbet som en livsstils ændring i stedet for, at det slutter nu. Så jeg vil prøve og holde ved en lignende kost og træning, som Henrik lavede til mig og håbe på, at det giver gode resultater.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker Performance/Henrik Korgaard Jørgensen?

Ja, ja og JA!  Henrik er en virkelig dygtig og ikke mindst en så inspirerende træner og vil anbefale ham til alle, der ønsker en personlig træner. Han formåede både og være en slavepisker til træningerne (hvilket var så fedt og fik mig presset til det yderste!) og en ven bagefter. Han fik mig i en rigtig god form, og det kan jeg kun takke ham mange gange for.

Charlotte Høi viser front abs

Charlotte Høi viser side abs

Måling af Charlotte Høi

Charlotte viser stolt sine abs frem på ferie

Afsluttende mail fra Charlotte