Chayen ville stille op i Athletic Fitness. Han røg hele vejen til DM finalen!

 

12109793_1003186123034915_1880758776574510881_o

Jeg har altid været glad for fysisk aktivitet og elsker at presse mig selv.

Desuden er jeg et stort konkurrencemenneske der godt kan lide at sætte mig et mål og arbejde hårdt for at nå dertil.

Jeg har trænet siden 2007, primært styrketræning, men også I mindre grad løb og klatring (bouldering).

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg har længe været fascineret af fitness & bodybuilding på konkurrenceplan og har i en længere periode overvejet at stille op. Da jeg besluttede mig for at det nok højst sandsynligt ville være Athletic Fitness, undersøgte jeg forskellige trænere og deres resultater indenfor feltet. Steffen har haft gode resultater med atleter, specielt athletic fitness atleter og Fisker-Performance har hevet mange medaljer med hjem. Herudover har han selv erfaring i at stille op i Athletic Fitness og har en stor viden indenfor træning.

Chayen-Back-flex

Hvordan har træningen og kosten været for dig?

Kosten har været rigtig god og nem at holde, samtidig med at den har været meget fleksibel og tilpasset mit behov. Har ikke for alvor følt nogen sult og er fint tilfreds.

Træningen har også været super sjov, men selvfølgelig også hård. Jeg har førhen været stor fan af tung træning med lange pauser og havde styret i en stor bue udenom supersets og dropsets, men træningen med Steffen har indeholdt mange af de elementer jeg ikke selv tidligere har trænet, hvilket har åbnet mine øjne op for denne form for træning. 

12109823_1002985863054941_19033873742697380_o

Fortæl om din vej frem mod scenen, og hvordan du oplevede denne?

Jeg har ikke personligt haft de store udfordringer i diæten, så for mit vedkommende har det været en behagelig vej mod scenen. Nedsat energi mærkede jeg først noget til, nær slutningen af diæten. Jeg har haft god støtte i venner og familie og jeg føler at jeg har været i 100% gode hænder hos Steffen og resten af Team Fisker-Performance.

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?

Det har det i hvert fald. Jeg er fint tilfreds med mig selv. Dog er jeg motiveret til at kæmpe endnu hårdere for at forbedre placeringen til næste DM.

Steffen har altid været der ved spørgsmål og tvivlt og har haft fuldstændig styr på alt under forløbet.

12120053_1199134086779304_5473288065184385883_o

Hvordan har det været, at være en del af Team Fisker-performance?

Jeg havde intet kendskab til teams med fælles mål mod konkurrence og havde ikke regnet med det store. Dog er jeg super positivt overrasket. At være sammen med så mange andre fantastiske mennesker med samme mål som mig selv, har været rigtig motiverende og hyggeligt. Jeg har nydt hver en fællestræning og arrangement sammen med Team Fisker Performance og har altid glædet mig til vi skulle mødes igen. Desuden har jeg lært trænerne rigtig godt at kende og de er alle sammen super hyggelige og kompetente personer.

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet? 

Rigtig godt. Der har altid været svar på spørgsmål og god kontakt.

Daniel-front

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?

Jeg har ikke personligt benyttet mig af Nicklas, udover til fællestræninger og andre arrangementer, men jeg ved dog at han har været en stor hjælp for andre på teamet og jeg ville ikke selv have tøvet hvis jeg selv havde haft brug for en snak. Han har dog en utrolig hyggelig personlighed og er rigtig hyggelig at snakke med. Han har desuden en stor indsigt i hvad det kræver at stille op og de psykiske udfordringer man kan møde.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Jeg har bestemt udviklet mig selv på det psykiske og har fået en større indsigt i det at stille op og træning på konkurrence plan.

Chayen

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?

Jeg har nogle enkelte styrkemål i basisøvelserne, men derudover er målet helt klart at gå efter guldet til DM 2016 i Athletic Fitness. I fremtiden vil jeg dog højst sandsynligt bevæge mig over i Classic bodybuilding. 

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?

Helt bestemt. Uden Steffen havde jeg aldrig stillet op og jeg kan på det varmeste anbefale ham som coach, specielt hvis man tænker på at stille op I Athletic Fitness, men også til almindelige motioniser der bare vil lidt mere med deres træning.

Jeg vil desuden også anbefale de andre trænere I Fisker Performance, da jeg også mener de har nogle rigtig gode kompetencer.

12027736_10207329661696881_4769127966009524405_n