Daniel fik løsnet op for sin kost og fik progression i sin træning

Daniel front der viser hvad kost kan gøre for ens progression

Daniel fik løsnet op for sin kost, hvorefter han fik progression i sin træning. Læs her om hans forløb under Fisker Performance med personlig træning

“Jeg er 22 år og bor med en kammerat i Aarhus. Til dagligt studerer jeg tysk og virksomhedskommunikation ved Aarhus Universitet. Jeg har altid været aktiv – både som dreng og også i de senere år. Jeg har dyrket stort set alle sportsgrene, men da styrketræning fangede mig blev det hurtigt kun dér, hvor fokus lå. Jeg har var omkring 16 – 17 år, før jeg begyndte at træne regelmæssigt. Fokus dengang blev lynhurtigt på bryst og sixpacken, hvorfor det også først er inden for de sidste par år, at jeg er begyndt at tage træningen rigtig seriøst.”

Hvordan fandt du Fisker Performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker Performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg har hørt om Fisker Performance hist og her, siden jeg kom til Aarhus. Jeg besluttede mig for at opsøge teamet, da jeg efter en lang og dejlig bulk periode skulle cutte fedtet af, hvilket jeg selv gik i gang med, men det forvandlede sig hurtigt til alt for få kalorier og overdrevet cardio brug. En kombinationen der fik skåret nogle kilo fra, men også kørte mig psykisk ned. Da jeg stadig var langt fra tilfreds valgte jeg at opsøge Fisker Performance.

Bagside af Daniel

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?

Jeg har i mange år spist sundt og varieret med fokus på et godt indtag af proteiner. Jeg er bekendt med makrotal, og jeg har været vant til at træne hårdt i løbet af ugen. Jeg har dog været ”slem” til at strukturere min kost for stramt, hvor det skulle være det præcise antal gram osv. Steffen har givet mig en andet syn på tilgangen kost, da jeg har indtaget et ret højt antal kalorier i forhold til, hvad jeg var vant til under cut.

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

Det har det bestemt. Jeg satte mig det mål, at jeg gerne ville ramme en fedtprocent mellem 8 – 9, og jeg endte helt nede på omkring 6%, hvilket var over al forventning. Steffen prøvede nogle forskellige teknikker af under træningen, som jeg ikke havde prøvet før, hvilket var super fedt at blive kastet ud i. Desuden var variationen i de forskellige programmer rigtig god, og det gav blod på tanden til altid at give sig fuldt ud.

Side af Daniel

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

Stol på din træner. Steffen lavede kostplanen og han lavede programmerne, og jeg betroede mig 100% til det, Steffen bad mig om. Jeg fulgte alt til punkt og prikke. Jeg har stort set ikke misset en træning i de 10 uger, jeg var hos Steffen, og jeg har fulgt kostplanen fuldstændig.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Steffen har fået mine øjne op for, hvor effektivt HIIT cardio kan være, når man er på cut. Før hen stod jeg i lang på løbebåndet eller crosstraingen, men jeg vil helt sikkert indrage HIIT cardio meget mere, da det sparer mig en masse tid under træningen. Steffens kostplan har jeg også lært meget af. Især at man sagtens kan være mere ”loose” med sin kost, og det ikke kun behøver være kylling og ris under en cut.

Daniel side 2 viser hvad kost kan gøre

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

Jeg vil gerne beholde en forholdsvis lav fedtprocent, hvor jeg samtidig gerne vil kunne spise nogle flere kalorier dagligt. Steffen har givet mig nogle tips til, hvordan det kan lykkedes for mig, og det vil jeg arbejde videre med i fremtiden.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker Performance/Steffen Fisker?

Ja, uden tvivl! Det har været et yderst spændende og meget lærerigt samarbejde. Jeg er fuldt ud tilfreds med mine resultater, og Steffen har virkelig styr på tingene. Det er heller ikke det sidste forløb, jeg har kørt hos Fisker Performance!

Billede af Daniel's progression i træningen