Husker du Henriks 14 ugers transformation? Her har du ham 1½ år efter igen.

 

Henrik-Front2

Jeg er 28 år, bor sammen med min kæreste og vores lille dreng, og har været ansat i forsvaret siden 2007.

Har styrketrænet siden 14-15 års alderen, bokset i små 3 år da jeg var omkring de 18, og ellers spillet fodbold i de helt unge år. Men det har været styrketræningen der har fastholdt min interesse.

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg gik på styrkelinjen på Aalborg Sportshøjskole, hvor Steffen var oppe og lave et foredrag for klassen, om hvordan han havde brugt sin uddannelse som Diplomtræner og hvordan han havde brug den efter han var blevet færdig på skolen. Jeg tjekkede derefter hans hjemmeside ud, så nogle af de ting han arbejde med, og nogle af de forskellige forløb han havde.

Jeg havde i mellemtiden fået nogle problemer med mit ene knæ(overbelastning), og havde prøvet nogle forskellige ting for at forbedre det, uden større held.

Efter skolen kom jeg i tanke om at Steffen tilbød et forløb der hed ’Back to Squat’ og jeg tog derefter kontakt til ham i håb om, at der var nogle parameter han kunne forbedre i forhold til min Squat osv., efter de 6 uger fik jeg blod på tanden, og tog yderligere et forløb på 12 uger. Efter de 12 uger var afsluttet vidste jeg at, han snart skulle til at opstille hans team til NC15, derfor søgte jeg en plads og var så heldig at komme på teamet.

Henrik-back2

Hvordan har træningen og kosten været for dig?

Jeg syntes mine træningsprogrammer har været varierende og givet mening i forhold til det jeg skulle stille op i og jeg har haft fornemmelsen af at der har været en progression og sammenhæng igennem alle programmerne. Steffen har ligeledes lyttet til de ønsker/krav jeg har haft til både antal pas om ugen og hvor meget tid jeg vil bruge på hvert træningspas.

Kosten har for mig været super nem. Planen jeg fik har været ligetil, og meget nem at gå til.

Fortæl om din vej frem mod scenen, og hvordan du oplevede denne?

Da jeg havde et forløb ved Steffen inden jeg startede op på teamet, var det egentlig en flydende overgang fra det ene forløb til det andet og jeg forsatte bare i samme stil som jeg havde kørt i førhen, bare med et andet fokus og et større mål i sigte.

Det der har været vigtigt for mig igennem forløbet har været at fokusere på hver enkelt træning og ikke stirre mig blind på at, jeg skulle stå på scenen efter ”x” antal måneder. Det har givet mig ro og overskud til både at, fokusere på træningen og alt andet som har min interesse og kræver min tid. Derfor syntes jeg også at tingene har kørt flydende, og uden de helt store problemer.

Hele oplevelsen under konkurrencen har været virkelig godt, alt omkring mig/os har været ordnet, og vi har egentlig ikke skulle gøre meget andet end møde op, gå på scenen og nyde det hele.

Henrik-back

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?

Det har det bestemt. Især i den sidste periode inden konkurrencen og perioden efterfølgende har jeg været meget tilfreds med hvordan min egen træner og teamet generelt har været, og det arbejde de har lavet for  alle os atleter. 

Hvordan har det været, at være en del af Team Fisker-performance?

Pisse godt!. Jeg står i hvert fald med en fornemmelse af at, vi har haft et super godt sammenhold og overskud til at hjælpe og motivere hinanden.

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet? 

Jeg syntes mit forløb har været rigtig godt. De forventer jeg har haft inden forløbets opstart og de forventninger jeg har haft imens og under konkurrencen er blevet indfriet og jeg synes virkelig at teamet har lavet et stort stykke arbejde for at, hele processen for os atleter har skulle være så nem og ligetil, så vidt det har været muligt, og vi har haft tid og overskud til at nyde det vi har været igennem.

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?

Jeg har ikke selv brugt Nicklas under dette forløb, men min kæreste har faktisk brugt ham til at, søge råd og vejledning under min diæt – og det har hun været meget glad for. 

Henrik-Front

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer? 

Hele processen har lært mig meget omkring mig selv og det mål som jeg altid har gået med omkring at, stille op til en konkurrence, er jeg bestemt ikke blevet skuffet over og det har desuden givet mig en idé om hvad der er for en retning, som jeg gerne vil gå rent uddannelsesmæssigt og hvad jeg/min krop faktisk er i stand til når jeg har sat mig noget for.

Jeg har også fundet ud af hvor vigtigt det har været at min omgangskreds har forstået hvad og hvorfor jeg har valgt at stille op, og ikke mindst hvor vigtigt og rart det har været at, have en som min kæreste til at dele hele processen med, der ligeledes har kunne støtte og hjælpe mig med alt hvad der nu har opstået igennem hele forløbet.

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?

Lige nu venter jeg barn nr.2, så hele mit fokus ligger på at blive klar og gøre klar til at han kommer til verdenen. Ellers havde jeg sat mig målet om at, som minimum at nå en top 6 placering til hhv. NC og DM og helst også en top 3.placering. Jeg nåede målet med en top 6, men målet om en top 3 fik jeg ikke indfriet – så det er ikke sidste gang jeg står på scenen.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?

Jeg har været ved Fisker-performance/Steffen Fisker i et godt stykke tid efterhånden, og det er af god grund.

Jeg syntes de levere et super godt stykke arbejde, og processen frem mod konkurrencen og især under, imellem og efter har været virkelig godt – og der har jeg virkelig fået en fornemmelsen af at vi hver især som atlet, har en træner der interessere sig for os, og vil os det bedste, både før og efter hele konkurrence forløbet.

12109042_10154679874807588_3493615139913856143_n