Interview med Jimmi Dalsgaard

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
“I starten var det lidt svært at vænne sig til mængden af mad, jeg troede at jeg spiste meget før, men det var lige som at træde ind i en helt anden verden. Jeg fik mere energi, min styrke steg markant, jeg fik mere livsglæde og generelt bare nemmere ved tingene i dagligdagen og selvfølgelig steg muskelmassen mere end da jeg selv stod for træningen og kosten. Med hensyn til træningen har jeg kunne mærke, at jeg har brugt min krop og muskler på en helt anden måde end før samarbejdet med Fisker – Kunne virkelig mærke og se fremgang i løbet af meget kort tid, hvilket bare gjorde, at motivationen og viljen fik et ekstra boost! Ham Steffen Fisker ved hvad han laver!”

Jimmi frontHar samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
“Helt bestemt.
Mine forventninger var, at jeg ville være klar til at stille op i 2014, men fik alligevel så meget muskelmasse på kroppen at det allerede kunne blive i 2013. Jeg har altid trænet en del og ment, at jeg levede sundt og trænede rigtigt – Jeg har nu fundet ud af, at via samarbejdet med Steffen Fisker, at jeg har taget lige så meget muskelmasse på over en periode på 8 måneder, som jeg selv formåede på over 2 år. Hvilket endda er inklusiv en diæt på 9 uger. Alt i alt er jeg mere end tilfreds og ser frem til et samarbejde frem mod min næste konkurrencer, for det er absolut ikke sidste gang jeg står på en scene og det bliver uden tvivl med Steffen Fisker som coach.”

Jimmi backHvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?

“Mine fremtidsplaner inden for træning, er at stille op i Athletic Fitness igen – hvis ikke i år 2014, så i hvert fald i 2015. Jeg har altid gået meget op i træning. Jeg startede med gymnastik og gik der efter videre til fodbold, håndbold, bordtennis og senere kampsport som jeg dyrkede i en del år, men Athletic Fitness tiltaler mig på en helt anden måde, og det er virkelig noget jeg brænder for at blive den bedste til. Fremadrettet er mit mål at blive ved med at stille op i Athletic Fitness, da de elementer det kræver er lige noget for mig. Det er en del af min person at have en veltrænet krop, men jeg vil også kunne bruge den til noget og derfor tiltaler Athletic Fitness mig på alle måder.”

Jimmi side

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
“Det vil jeg uden tvivl. Det jeg har opnået på så kort tid taler for sig selv. Professionalisme, mere energi i hverdagen og ikke mindst stor fremgang i sin træning, er bare få af de ting man får som atlet ved Fisker Performance – Når folk har spurgt mig, om det ikke er dyrt at have en personlig træner, har jeg tænkt på, hvor meget jeg har opnået på de bare 8 måneder jeg har haft ham som træner. Som atlet ved Fisker Performance føler man virkelig, at man er i centrum og lige meget hvornår på døgnet du har et spørgsmål så er han klar til at svare. Det er rigtig hårdt at træne sig op til sådan en konkurrence, men han har bare været med til at gøre det så meget nemmere. Han står altid klar til at hjælpe og gør virkelig alt for at du som Atlet får lige præcis den støtte og hjælp du har brug for. Jeg vil absolut anbefale Steffen Fisker til andre, hvis man går med en drøm om at opnå noget inden for træningsverdenen – For mig er det rigtig vigtigt, at have en dygtig træner der ved hvad han laver og altid er villig til at forklare og informere, hvis der skulle være eventuelle spørgsmål, lige så vigtigt er det, at kemien mellem træner og atlet er god, Steffen Fisker er ikke bare en god træner, men han er også en rigtig flink fyr, helt nede på jorden og det kan jeg rigtig godt lide! På alle måder ville jeg anbefale Fisker Performance som nummer 1, hvis nogen spørger mig til råds, uden tvivl.”