Jacob smed 7 kg og 33% af sit fedtvæv på 12 uger

Jacob har gennemført et 12 ugers forløb med 5 personlige træninger hos vores træner Emil. Jacob har formået at bibeholde sin styrke og muskelmasse på trods af et imponerende vægttab hvor det fastsatte mål blev nået inden forløbets slutning, hvor det lykkedes ham at smide 33 % af sit fedtvæv (subkutane), hvilket svarer til et vægttab på ca. 7 kg. Han har derudover smidt 15 cm på bare to målinger af mave og hofte. Hos Fisker Performance går vi ind for et roligt og kontrolleret vægttab, hvilket giver de bedste forudsætninger for et vedvarende vægttab fremefter. I slutningen af forløbet bliver klienten ikke bare sat fri, som en ko der kommer på græs, men får i stedet tilrettelagt en fremtidig plan sammen med træneren, hvor der i dette tilfælde blev lavet en plan for ”lean gains”. Jacob er et pragteksempel på, at man får det ud af et forløb hos Fisker Performance, som man lægger i det.

Jacob front vildt

 

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
Jeg havde trænet i godt og vel 4-5 år hvor af to var af mere seriøs karakter. Jeg har mest trænet bodybuilding, men i den seneste tid har jeg styrketrænet som supplement til amerikansk fodbold.

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Emil Toft Møller?
Jeg havde undersøgt diverse personlige trænere på bodybuilding.dk, og efter at have kigget på nogle stykker, valgte jeg fisker performance, fordi de slog mig som mere professionelle (en af grundene var nok, at jeg havde fulgt lidt med i Steffens træning med Kirksman Teo)

Jeg fik ikke Steffen som træner, men Emil. Jeg har været super tilfreds med Emil som træner, da han er god til at undervise i teknik, samt god til at finde alternative øvelser, når nu man ikke har så meget udstyr i centret

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
Træningen har været hård, der er ikke så meget andet at sige end, at jeg har kæmpet igennem til hvert træningspas. Jeg startede med at træne et split over 2 dage, hvilket jeg især var rigtig glad for.
Kosten har derimod været lidt af en prøvelse, og da jeg ikke er så glad for grøntsager er det svært at cutte ned i vægt, men efter nogle gode idéer fra Emil, så syntes jeg egentlig det gik rigtig godt.

Kosten har heller ikke været så hård som man skulle tro, derimod syntes jeg at jeg fik nok mad og jeg har ikke gået sulten nogle af dagene.

 Lige en side note, så var jeg igang med at cutte midt i football sæsonen, derfor var det lækkert at Emil kunne tilpasse min kost så jeg fik lidt flere carbs end normalt, samtidig med at jeg blev ved med at tabe mig.

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
100% tilfredshed med forløbet. Jeg tabte mig omkring 10 kg, hvilket var hvad jeg nogenlunde forventede.

Jacob back insane

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
Ud over det fysiske har jeg fået en masse ny viden, og jeg har fået bekræftet, at jeg sagtens kan cutte ned i vægt selvom jeg har prøvet og fejlet flere gange. Det vigtigste jeg har fået ud af dette forløb er at få bekræftet, at jeg sagtens kan gøre det nødvendige for at tabe mig, når det er nødvendigt, og så har jeg også en masse kost/træningsprogrammer til næste cut cyklus

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Mit mål for fremtiden er at blive stærk og ”atletisk”, altså eksplosiv og hurtig, så jeg kan supplere min sport (amerikansk fodbold) bedst muligt.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Emil Toft Møller?
Ja, helt klart. Fisker performance er yderst proffessionel og overall meget behagelige at arbejde sammen med. Og med mine resultater, kan man jo også se, at de kan deres ting.

Ønsker du også et forløb hos Fisker-performance, kan vi kontaktes på: info@fisker-performance.dk

Jacob data