Jeannett sagde farvel til barsel og “morkroppen”

JeannettfrontFortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund

Jeg hedder Jeannett, er 25 år og kommer fra Århus. Jeg blev i maj 2014 mor til en dejlig lille pige, men det har selvfølgelig sat sine spor. Før min graviditet, styrketrænede jeg ca. 3-4 gange om ugen og dyrkede også lidt cardio ved siden af. Desværre var det lidt som om, at da jeg blev gravid
mistede jeg lidt motivationen om at holde det ved lige, så jeg kom kun op i centeret 1 gang om ugen..

Hvordan fandt du Fisker Performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker Performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg kender Steffen igennem min kæreste og ved derfor at han er sindssygt dygtig til det han laver, og for mig var det vigtigt, at jeg fik en coach det vidste hvad han snakkede om og som kunne motivere mig til, at gøre mit bedste. Og jeg har ikke et sekund fortrudt mit samarbejde med Steffen.

Jeannettside

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?

Inden jeg tog kontakt til Steffen lavede jeg ingenting. Eller det vil sige jeg var på barsel, men træning var der kun i små mængder. Og når jeg endelig kom op i centeret, trænede jeg bare det samme kedelige program. Ikke så motiverende! Jeg spiste hvad jeg havde lyst til og ikke så mange grønsager, som jeg burde og jeg vidste udemærket godt, at det ikke kunne blive ved sådan.

Jeg har valgt at beholde Steffen som min coach igen i de næste 10 uger og håber på at vi kan opnå flere gode resultater sammen.

Jeannettbagfra

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

Mit samarbejde med Steffen, har 100% levet op til mine forventninger. Steffen er SÅ dygtig og jeg kunne ikke ønske mig en bedre coach!! Jeg må indrømme, at jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillede mig, at jeg ville klare mig så godt og at min krop ville kunne forandre sig så meget på 10 uger. Og jeg tror også Steffen var overrasket 🙂 .. Jeg er SÅ stolt af mig selv, men hvis ikke det havde været for Steffens hjælp, var dette jo aldrig sket! Kan ikke takke ham nok!

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

For mig har det største succeskriterie været at kosten har været nem at overholde. Jeg har ikke på noget tidspunkt synes, at det har været svært, men selvfølgelig har jeg engang i mellem haft lyst til søde sager. Men super nem og overskuelig i en travl hverdag med barn og fuldtidsjob.

Derudover synes jeg også at det har været super motiverende, at træningsplanen er blevet ændret løbende, så man ikke når at køre træt i de pågældende træningspas.

Jeannettside2

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Overskud, overskud og overskud! Jeg har simpelthen fået så meget overskud efter at jeg er begyndt at træne så mange gange om ugen. Det er mit frirum, når jeg er oppe i centret og jeg elsker det! Jeg synes også, at jeg er begyndt at hvile mere i mig selv, da jeg nu er på vej i mod MIN drømmekrop. “Morkroppen” som jeg havde før, passer slet ikke til mig, og jeg vil aldrig tilbage til den.

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

De næste 10 uger har jeg sammen med Steffen og jeg glæder mig som et lille barn, til at se hvad vi kan opnå! Men det vigtigste for mig er, at jeg hviler i mig selv og er glad for den Jeannett jeg ser i spejlet!

Mine mål for træningen er at jeg kommer lidt længere ned i fedtprocent, så jeg kan få en markeret mave samt at opbygge mere muskelmasse. Jeg drømmer også om, at få en mere fyldig bagdel og ikke mindst mindre sidehåndtag.

Jeg må indrømme, at jeg ville lyve, hvis ikke jeg havde skænket scenen en tanke, men om det er en realitet er jeg ikke sikker på.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?

“JA!! Jeg har kun snakket godt om Fisker Performance til mine venner/familie/veninder og jeg har ikke på noget tidspunkt tvivlet på Steffens seriøsitet og dygtighed. Og jeg kan kun sige til andre: GØR DET!!! I vil ikke fortryde det!!!”

Skærmbillede 2015-09-04 kl. 00.01.52