Line Madsen – fra mor til bikinibabe

Line har været under vingerne hos Fisker Performance træner Rune Jensen.
Hun fortæller her om sin vej til scenen i bikini fitness (NC16) og om hendes samarbejde med Rune. 


BeFunky Collage_245
Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
“Jeg hedder Line, er 26 år (snart 27), læser til socialrådgiver på VIA University Collage i Århus og så er jeg mor til Benjamin på knap 4 år. Jeg har altid været en aktiv pige, med håndbold, badminton i mine folkeskole år, derudover har jeg en periode løbet og cyklet meget.
Efter jeg fik min søn og han blev omkring 1 år, begyndte jeg at interessere mig mere og mere for styrketræning. I starten blot på et meget afslappet og ustruktureret niveau.
Jeg blev mere og mere bidt af styrketræningen og begyndte at dyrke det lidt mere og mere struktureret end hidtil.

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, derfor valgte jeg i september måned sidste år (2015) at tage kontakt til Fisker-performance med henblik på at stille op i bikinifitness til Newcomers i marts 2016″

 

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance?
“Jeg har fulgt meget med i fitnessverdenen og har haft en interesse for bikinifitness i en længere periode, derfor har jeg fulgt en del atleter på de sociale medier, heriblandt atleter fra Fisker-performance, så det var her, jeg fik øjnene op for Fisker-performance.

Jeg valgte at opsøge et samarbejde med Fisker-performance, da jeg synes de havde skabt gode resultater for deres atleter. Derudover virkede det til, de havde et godt sammenhold og at trænerne virkelig var med hele vejen for deres atleter, både op mod men også efter konkurrencen. De virkede meget professionelle og tænkte det må være dem, der skal hjælpe mig med at udfolde min drøm omkring at stå på scenen”

  

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
“Det har været rigtig godt for mig at leve efter en struktureret kostplan, som samtidig har givet mange muligheder.

Jeg er og har altid været en sukkergris, så det at leve efter plan har fungeret rigtig godt for mig. Selvom jeg har levet efter kostplan, har jeg faktisk ikke følt, der var de vilde restriktioner i forhold til kosten, det har mest været i forhold til mængder. Det synes jeg har fungeret rigtig godt da jeg som sådan ikke har savnet noget, og med et ugentligt frit måltid om ugen indtil 6 uger før konkurrencen fik jeg stillet min sukkertrang nogenlunde J.

Træningen er blevet tilrettelagt efter mig og min hverdag, så jeg har kunne få det hele til at gå op i en højere enhed i forhold til studie, barn osv.”

 

Fortæl om din vej frem mod scenen, og hvordan du oplevede denne?
“Jeg vil næsten være fræk og sige at den har været overraskende nem.
Ikke at det ikke har været hårdt i perioder, for det har det helt bestemt. Og jeg er nok lidt farvet af, at jeg nu, er på den anden side af konkurrencen.

For jeg er sikker på, jeg nok har følt det hårdere, da jeg var i det, frem for nu, hvor jeg ser tilbage på diæten. Men lad mig sige det sådan, det har ikke været så hårdt at jeg ikke vil gøre det igen.
Jeg tænker det er pga. måden Fisker-performance, vælger at køre deres forløb på. Det har simpelthen passet SÅ godt til mig som person og til min hverdag.”

lad mig sige det sådan, det har ikke været så hårdt at jeg ikke vil gøre det igen.
Jeg tænker det er pga. måden Fisker-performance, vælger at køre deres forløb på. Det har simpelthen passet SÅ godt til mig som person og til min hverdag.

 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
“Det har det helt bestemt, jeg kunne ikke være mere glad både i forhold til samarbejde og i forhold til resultaterne. Jeg er simpelthen så taknemmelig for det Fisker-performance har gjort for mig og hvor meget de har lært mig i forhold til kost, træning og mig selv generelt”

 13054634_10156770735090207_1081037551_o

Hvordan har det været, at være en del af Team Fisker-performance?
“Det har simpelthen været SÅ godt, jeg kunne i mine øjne ikke finde mig et bedre team. Til trods for at vi i år var et forholdsvis lille team, synes jeg sammenholdet har været godt. Jeg synes vi har været gode til at støtte hinanden. Derudover har det virkelig været motiverende at se de andre udvikle sig frem mod scenen. Det har været utrolig dejligt at have nogle at spare lidt med, som har været i samme situation som en selv i forhold til træning og diæt.

Til sidst har jeg lært nogle super skønne mennesker at kende gennem Team Fisker-Performance.”

 
Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet?
“Jeg er blevet holdt i hånden hele vejen og det har været SÅ dejligt.
Man har altid kunne skrive, hvis der var det mindste og jeg har altid fået svar tilbage meget hurtigt.

Også på dumme/mærkelige diæthjerne spørgsmål og lige meget hvor dumme spørgsmålene end har måtte være, er man blevet taget seriøs.
Ugerne op mod konkurrencen skrev min coach flere gange, du ringer bare, hvis du har behov for det. Synes virkelig jeg blevet taget rigtig godt af. Der er ikke noget at sætte en finger på der.”

 

Ugerne op mod konkurrencen skrev min coach flere gange, du ringer bare, hvis du har behov for det. Synes virkelig jeg blevet taget rigtig godt af. Der er ikke noget at sætte en finger på der.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
“Jeg har lært mig selv at kende på en helt anden måde – jeg har udviklet mig meget både fysisk selvfølgelig men bestemt også på det psykiske plan.

Jeg er blevet opmærksom på hvad den rigtige næring gør ved kroppen. Hvor godt kroppen fungerer, når den får det rigtige at arbejde med, jeg har lært at presse mig selv på en anden måde og få meget mere ud af min træning – Det har generelt været en meget lærerig proces for mig”.

 13009979_10156770735245207_2041386615_o

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
“Min drøm er pt. at stille op til DM, om det bliver i 2016 eller 2017 ved jeg ikke endnu. Men en ting er helt sikkert, det skal være Fisker-performance (Rune Jensen) der skal følge mig vejen til scenen igen.

Ellers er mine mål blot at udvikle mig endnu mere og bare nyde træningen og selvfølgelig blive stærkere :)”

 

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Rune Jensen?
“Det vil jeg helt sikkert. Rune har for mig været den bedste coach. Han er rigtig god til at forklare tingene og hvorfor han gør som han gør. Han er tilstede og altid klar til at høre på hvad man har og sige. Han har hørt på en del brok fra mig under diæten, da jeg nogle gange kan være ret selvkritisk og det bliver altså ikke bedre af at der ligger en konkurrence lige om hjørnet 🙂 Men han har formået at få mig til at vende det om, så jeg blev mere positiv i de perioder og det har jeg været enormt glad for.

Ellers er han jo bare en livsglad coach, som er behagelig at samarbejde med.”