Louise fik en virkelig god røv!

Louise har lige afsluttet et forløb hos Fisker Performance træner, Emil. Målet var i starten at øge i muskelmasse og senere at nedsætte fedtprocenten, hvilket man må sige at Louise formåede at gøre. Louise fik tilføjet over 20 cm ved de foretaget kropsmålinger. Louise er tilfreds og vi er stolte af hende hos Fisker Performance. Forløbet foregik online, dvs. uden personlig træning, hvorfor der ikke blev foretaget målinger af fedtprocent, så vi lader billedet tale for sig selv.

Louise nice fra side

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
“Da jeg startede et forløb hos Fisker-performance, var jeg lidt af en cardio-pige. Jeg havde ikke det store kendskab til styrketræning, men ville gerne øge min muskelmasse.
Nu er jeg en styrke-pige med en større bagdel og et kæmpe smil.”

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance?
“Jeg fulgte den del bikini-piger på instagram, og flere af dem var på Team Fisker-performance. Derefter kiggede jeg lidt på hjemmesiden og de forløb, der blev tilbud, og sendte så en mail til Fisker-performance med nogle spørgsmål, og så blev jeg meldt til.”

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
“Både træningen og kosten har været forrygende. Da jeg startede, var mit kendskab til styrketræning ikke så godt, og selv om jeg spiste sundt, spiste jeg for lidt. Alt dette blev der taget højde for, og både kost- og træningsplan var fuldstændigt efter mine behov.”

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
“Samarbejdet har været over mine forventninger. Jeg har fået så mange cm på kroppen, men er så glad for det jeg ser i spejlet, og det er klart det vigtigste for mig.”

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
“Det jeg sætter mest pris på ved forløbet ved Fisker-performance er, at jeg har fået viden, erfaringer og gode råd til at forsætte ”alene” efterfølgende. Jeg har også lært min egen krop bedre at kende. Lært, hvordan den reagerer på forskellige ting, samt hvordan jeg tager hensyn til den, når der evt. dukker smerter op.”

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
“Lige nu er planen at træne hårdt og forbedre min form, og engang i fremtiden kan det være, at scenen kalder.”

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
“Jeg vil til hver en tid anbefale Fisker-performance til andre. Så sent som i dag anbefalede jeg FP til min veninde, som stiller op i 2016.”