Mads havde ambitioner om en medalje i Athletic Fitness – og det fik han!

Mads-side

“Jeg har altid været aktiv. I mine yngre år kastede jeg min kærlighed på basket, på trods af at jeg ikke ligefrem rendte rundt med de standard 190+cm. Det blev til mange års basket på semi-højt niveau. Min kærlighed for basket var også hvad der fik mig til at sætte mine fødder i et center første gang. Min manglede højde skulle udlignes, ved at gøre mig stærkere og hurtigere end de fleste andre.”

Dette betød at jeg, fra jeg var 18 og frem, styrketrænede på fast basis, med de sædvanlige udfald.

Da jeg som 24 årig, stod med ca. 15 kg fedt for meget på kroppen, efter et par år med lidt for megen madhygge med en daværende kæreste, og en praktikplads i et lille center i forbindelse med min uddannelse, valgte jeg at omfavne min voksende passion for træning og dedikerer mig selv til at blive klogere, stærkere og ”to look good naked”.
Dette førte til 6 års fokuseret træning, hvor jeg styrede min kost og træning til punkt og prikke. Som jeg voksede og kunne se at jeg begyndte at have en fornuftig fysik, så begyndte tanken om at stille op til en konkurrence at fylde mere og mere. Da en af mine bedste venner, fortalte mig at han ville stille op i 2015, besluttede jeg mig for at jeg ville sætte handling bag mine tanker og selv ramme scenen i 2015. Dette betød også at jeg skulle ud og finde mig en træner, der kunne føre mig frem til mit mål.

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg havde hørt om Fisker Performance fra NC og DM i 2014, samt en masse snak i fitness miljøet, om at de var nogle dygtige mennesker,

Jeg har altid været lidt af en kontrol freak og det var vigtigt for mig at jeg fandt nogen som jeg kunne stole 100 % på, for at jeg ville kunne slippe kontrollen. Samtidig betød det også at jeg skulle have mig en træner, og et hold, hvis tilgang jeg kunne forholde mig til og støtte op om. Et af kriterierne var her blandt andet at de havde en videnskabelig tilgang til tingene, og ikke bare gjorde tingene fordi “sådan havde man altid gjort det”.
Det fandt jeg i Fisker Performance, og jeg vidste allerede efter første møde med Steffen at han ville være en mand, hvis hænder jeg trygt kunne lægge min fysik og konkurrence drømme i.

Mads-front

Hvordan har træningen og kosten været for dig?

Træning og kost har været en fornøjelse. I starten gav Steffen plads til at jeg kunne lege rundt med nogle øvelser der interesserede mig og som ikke nødvendigvis havde med konkurrencen at gøre, samtidig med at han fik rettet op på mine små skævhederne og svagheder. Senere i forløbet blev vi selvfølgelig mere fokuserede på konkurrencen, men Steffen var under hele forløbet opmærksom på mine inputs og hvad min krop fortalte os.
Det samme var gældende med kosten, jeg oplevede utrolig stor frihed og mulighed for at tilpasse den efter mine særlige behov, selvfølgelig inden for nogle rammer der var sat op til at jeg skulle ramme scenen i bedre form end nogensinde. 

Fortæl om din vej frem mod scenen, og hvordan du oplevede denne?

Min vej til scenen har været en utrolig rejse, som jeg har nydt i fulde drag. Det skyldes i min optik helt sikkert, at jeg har vidst at jeg har været i gode hænder og ikke har, skulle bekymre mig om andet end at passe min kost og min træning og så skulle jeg nok nå mit mål.
Min krop havde en periode hvor mit vægttab gik langsommere end jeg selv havde forventet og brød mig om, men jeg blev aldrig urolig over dette, fordi Steffen hele tiden udstrålede en stoisk ro og jeg fandt ro i at vide, at han vidste lige hvad der skulle til. Og det gjorde han ganske rigtig, for jeg stod på den scene i en bedre form end jeg nogensinde havde, kunne forstille mig da vi begyndte samarbejdet.

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?

Jeg har fået så meget mere ud af mit samarbejde med Steffen og Fisker Performance end jeg turde håbe på. Jeg endte som nævnt i en form som overgik mine forhåbninger, samtidig med at mine svage sider blev hevet op på niveau, hvilket har efterladt mig med følelsen af at være en mere komplet atlet. At det hele så kulminerer med en sølv medalje til NC 2015 er jo så bare en fantastisk måde at slutte det hele af på. 

Mads-back

Hvordan har det været, at være en del af Team Fisker-performance?

Jeg kan ikke lade være med at prise mig selv lykkelig for at mit valg faldt på Fisker Performance da jeg ledte efter et hold til min første konkurrence. Mere kvalificerede, dygtige, hjertevarme og rummelige mennesker skal man lede meget længe efter. Og vigtigst af alt så har jeg fra alle sider, fra Steffen så vel som alle de andre tilknyttede, altid haft følelsen af at blive taget seriøst og at de har gået mindst lige så meget op i mine mål og drømme som jeg selv har. Jeg har aldrig følt mig som bare “endnu en klient”, og det har måske betydet mere end alt det andet tilsammen.

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet? 

Der er en ting der dukker frem i mine tanker bør jeg læser dette spørgsmål, og det er en af de første teamsamlinger vi var til, hvor de inviterede et familiemedlem/ven/kæreste ind til en snak og en samtale om forløbet. Her tog de alle bekymringer op og lagde vægt på at det vigtigste var at vi skulle have en god oplevelse og at vi også skulle komme ud på den anden side som hele mennesker, med en erfaring der forhåbentlig også har gjort os til stærkere og gladere mennesker. Det beskriver i min optik, meget godt forløbet hos Fisker Performance. Man har altid haft følelsen af at de vil os det bedste, og her ikke kun i form af et godt resultat til konkurrencen.

11958116_1186364004722979_8049342867863491450_o

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?

Jeg havde nok den typiske mande respons da jeg fandt ud af at vi havde en sportspsykologisk konsulent tilknyttet i form af Nicklas. Nemlig “jeg har sgu ikke brug for at snakke med en sports psykolog om at det er hårdt at være på diæt, sådan er det jo bare”. Men jeg fandt hurtigt ud af at Nicklas var meget mere end de. Ud over at fungere som støtte for nogen når det hele var hårdt, så var Nicklas virkelig god til at få en til at se tingene i et andet lys, og har blandt andet medvirket til at jeg har fået en dybere forståelse af hvad der motiverer mig og også hvad mine svagheder er. Det har bestemt hjulpet mig rigtig meget i min rejse mod scenen. Samtidig så er Nicklas, ligesom resten af holdet bag Fisker Performance et fantastisk menneske, der virkelig har været med til at gøre hele den her oplevelse så fantastisk som den har været.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Først og fremmest så har jeg lært en masse fantastiske mennesker at kende i form af holdkammerater og alle menneskerne omkring Team fisker Performance, som jeg beundrer meget og som jeg samler stor inspiration fra.
Jeg har lært rigtig meget om mig selv som menneske, og jeg har lært at man kommer lang vej med god planlægning og ordentlig strukturering af sin tid og hverdag. Samtidig så har jeg også lært at man kan mere end man tror. Når man har en masse ting man gerne vil, og man ikke er villig til at opgive nogen af dem, så må man nogen gange bide tænderne sammen, holde målet for øje og så knokle igennem. Men jeg har også lært at når det er sådan, så er det rart at være omgivet af dygtige mennesker der støtter en og pacer en frem mod sit mål, og det har jeg været så heldig at have både i familie, holdkammerater, trænere og venner.

Mads

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?

Jeg er om noget, mere motiveret end jeg nogen sinde har været, efter at have stået på scenen som en del af team Fisker Performance. Jeg drømmer om den guldmedalje til DM i Athletic Fitness og det betyder at jeg skal have finjusteret min fysik, og forbedret min præstation i Athletic Fitness runden. Næste gang jeg rammer scenen så ønsker jeg at bringe en ny og forbedret version af mig selv, og jeg planlægger selvfølgelig at gøre det med et Team Fisker Performance logo på ryggen.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?

Ja uden et øjebliks tøven!! Hvilket jeg også har gjort til adskillige af mine venner og familie

12027736_10207329661696881_4769127966009524405_n