Maria havde ambitioner om at stille op i Athletic Fitness

Maria_side_NC

Jeg hedder Maria, er 21 år gammel og bor i Herning. Jeg har styrketrænet på egen hånd i et par år, inden mit samarbejde med Fisker Performance, hvorefter det er blevet mere målrettet.

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Rune Jensen?

Jeg har de seneste år fulgt med i diverse fitness konkurrencer og fulgt atleter på de sociale medier. Jeg har især fulgt meget med hos Fisker Performance, da de har skabt nogle rigtig flotte resultater. Derfor var det også dem jeg tog kontakt til, da jeg besluttede mig for selv at stille op til konkurrence. Jeg blev tilknyttet min træner Rune Jensen og sammen påbegyndte vi et forløb mod Newcomers i Athletic Fitness.

Hvordan har træningen og kosten været for dig?

Rune har hele tiden lagt vægt på at det skulle være så let for mig som muligt. Så han har lyttet til mine ønsker og stykket et trænings- og kostprogram sammen, som passede perfekt til mig.

I forhold til træningen blev der lagt stor vægt på de funktionelle øvelser, da jeg netop skulle stille op i Athletic Fitness. der blev desuden lagt vægt på at programmet skulle være sjovt og anderledes, da jeg elsker at ”lege” under træningen. Det har Rune gjort SÅ godt!

I forhold til kosten, foretrækker jeg at det er simpelt og nemt at gå til. Ikke så meget hokus pokus. Og her fik Rune også stykket en kostplan sammen, som jeg nemt kunne passe – og få til at passe ind i min hverdag. 

Fortæl om din vej frem mod scenen, og hvordan du oplevede denne?

Hele forløbet har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har lært rigtig meget om kost, træning, træningsteknik osv. som jeg kan bruge fremadrettet. Jeg har desuden lært rigtig meget om mig selv og min krop. Jeg har overskredet en masse grænser og vundet en personlig kamp!

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?

Samarbejdet og resultaterne har levet 100% op til mine forventninger og mere til. Jeg har lært rigtig meget undervejs og er blevet meget stærkere både fysisk og psykisk.

Jeg har opnået min hidtil bedste form, har stået på en scene  foran et kæmpe publikum og givet den alt hvad jeg havde. Det har været en kæmpe oplevelse og en personlig sejr!

Hvordan har det været, at være en del af Team Fisker-performance?

Det har været en fornøjelse at være en del af Team Fisker Performance. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker og har fået så mange nye venner. Der har været en helt fantastisk fællesskabsfølelse og alle har støttet hinanden undervejs! Teamet bag er så vanvittigt dygtige og kompetente. De ved hvad der er vigtigt og de ved hvad de taler om!

Maria_front_NC

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet? 

Har været så tryg og godt taget af under hele forløbet af teamet og ikke mindst min træner Rune!

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?

Samtalerne med Nicklas har været fuldstændigt uvurderlige! Jeg har snakket med Nicklas et par gange undervejs – specielt til sidst, da det begyndte at spidse til på diæten. Nicklas er super god til at lytte og til at stille de rigtige spørgsmål, så man kan få afløb for tankerne og få lidt ro i hovedet igen. Især i øjeblikket lige op til scenen, var Nicklas en kæmpe hjælp for mig. Det var tæt på at jeg var for nervøs, til at gå på scenen. Jeg var sekunder fra at stikke halen mellem benene og løbe skrigende væk! Men Nicklas sørgede for at jeg klarede at gå på scenen, ved at sige og gøre de helt rigtige ting. Det er jeg ham dybt taknemmelig for! 

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Jeg har fået en helt masse ny viden, en masse oplevelser og nye bekendtskaber med i rygsækken!

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?

Efter at have levet så struktureret i et år, nyder jeg lige nu at leve lidt mere frit. Dog spiser jeg stadig spise sundt og fornuftigt – vi har bare stille op roligt ”trappet op” og puttet lidt mere mad i mig. Sund kost vil fortsat være en del af mit liv, da det giver mig energi og overskud.

Træningen vil jeg absolut også fortsætte med, da det giver mig stor glæde! Jeg vil bruge de programmer Rune har lavet til mig og alt hvad han har lært mig i min træning fremover!

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Rune Jensen?

Jeg vil til enhver tid anbefale Rune til andre! Det har været en kæmpe oplevelse og fornøjelse at arbejde sammen med Rune. Han er en meget professionel og dygtig træner, men også en vanvittigt rar, varm og sjov person! Han får mine varmeste anbefalinger.