Mark ændrede livsstil og tabte hele 15 kg!

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund

Mit navn er Mark Pedersen og er 28 år gammel. Jeg bor i Aalborg, hvor jeg læser engelsk på AAU.

Jeg har styrketrænet on/off siden jeg var en 18 år gammel. Før det gik jeg i mange år til fodbold.

 

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Henrik Korgaard Jørgensen?

Jeg kendte til Fisker-Performance igennem min familie. Det var der jeg hørte om hvordan de behandlede deres klienter og måden de udførte personlig træning. Jeg fandt den anderledes, på den gode måde. Anderledes end andre personlige trænere, i hvert fald dem som jeg havde stødt på. Det som gjorde udfaldet for mit ønske om personlig træning kom med mine dårlige knæ og overvægt. Da jeg var flyttet til Aalborg ønskede jeg selvfølgelig en Aalborg-baseret træner ved Fisker Performance. Derfor valgte jeg Henrik og er på ingen et valg jeg fortryder.

  

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?

Jeg var faldet lidt i et hul rent kostmæssigt. Overspiste på junkfood og energidrikke. Jeg var generelt bare blevet et offer for nogle dårlige vaner. Derudover flyttede jeg til en by, tilmed var der også en del stres i mit liv op til mit forløb start, blandt andet pga flytning. Mht. træning havde jeg ikke en konsistent træningsperiode i det halve år inden jeg påbegyndte mit forløb hos Henrik i januar 2018.

Det der gik op for mig, under forløbet, var hvor vigtigt det er at få implementeret nogle gode vaner over tid. Nye vaner som kan erstatte de gamle og knap så sunde varianter. Det at få fastlagt en træning og kostplan, som var realistisk for mig at følge, lagde fundamentet til mit vægttab.

 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

Resultaterne har i den grad levet op til forventningerne. Det skyldes tilgangen Henrik havde med at fokusere på vaner og genopbygning fra start af. Med genopbygning mener jeg mine knæ, som havde været skadet inden forløbsstart. Med andre ord han forstod mine begrænsninger og strukturerede et personligt program, samtidig med at han lærte mig at komme af med gamle vaner som ikke længere var gode for mig.

 

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

Et vægttab på næsten 20 kg har betydet at jeg har genvundet min selvtillid. Endvidere har det medvirket til at mit selvværd er steget til nye højder. Gamle skavanker og vaner er erstattet med nye vaner og tilgange som ikke ses som en plage, men som en ny positiv livsstil.

 

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

 Ja, vil sige at jeg har fået redskaberne til at kunne bevare et vægttab uden at være på kur. Jeg føler mig klar til at kunne vedligeholde mit vægttab også uden en træner ved min side.

 

 Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

 Jeg skal endnu længere ned i vægt, en 5 kg endnu. Når jeg har smidt de kilo, begynder jeg at opbygge noget muskelmasse.

 

 Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker Performance og Henrik Korgaard Jørgensen?

 Der findes ikke et træner-team i Danmark jeg stoler mere på end Fisker Performance. Jeg om nogen ved hvad de kan gøre for en. Resultaterne taler for dem selv. De får ikke blot atleter til at nå deres mål, men hjælper dem samtidig med at vedligeholde dem efter endt forløb. Så ja, jeg vil anbefale dem.