Meco halverede næsten sin fedtprocent på 12 uger uden at tælle kalorier

Meco valgte, efter hans back-to-squat forløb (og nu med store ben), at fortsætte samarbejdet med Fisker-performance. Nu har han netop afsluttet et 12 ugers ”Kostplan” forløb, hvor Steffen Fisker har kontrolleret hans kost og hvor han selv har styret sin træning. Meco har formået at gå fra en fedtprocent på 12,41 % til 6,62 % vel og mærket UDEN at tælle kalorier eller veje sin mad. Han har smidt 8 kg kropsvægt, og ikke mindre end 49,6 % af hans fedtvæv (subkutane). I løbet af de 12 uger har han endvidere sat ny PR i squat og bibeholdt sin muskelmasse (faktisk er den fedtfrimasse steget en anelse), samt tabt 7,7 cm rundt om maven. Selve mavemålingen, målt med fedttang er gået fra 25 mm til 9,8 mm, et fald på hele 60%. Vi er meget stolte af Mecos resultat, som skal siges er over gennemsnittet. Det skal nævnes at Meco har været utrolig samarbejdsvillig og hver uge rapporteret tilbage hvordan ugen er gået, hvoraf Steffen hele tiden har kunne rette hans kost til, således at vægttabet ikke nåede at ramme et plateau. Vi ser frem til at arbejde mere sammen ham i fremtiden!

Læs om Mecos tidligere forløb med back-to-squat her: https://www.fisker-performance.dk/6-ugers-squat-forloeb-15-kg-fremgang/

Meco front ripped AF

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
Er en ”ung” mand på 27 somre. Kommer oprindeligt fra Bosnien, har dog boet det meste af mit liv i Danmark. Til dagligt arbejder jeg som slagter.
Har altid trænet og holdt mig aktiv dog desværre uden meget struktur eller faste rammer. Først her den seneste års tid er det blevet mere seriøst.
Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?
Har fulgt nogle atleter på FB og faldt over Steffen Fisker. Læste lidt om hvem han var og hvad han kunne tilbyde. Startede med ”Back to Squat” forløbet, hvilket gav kæmpe pote for mig styrke mæssigt, dog endnu mere med mit mobilitet.

Så tænkte jeg at hvis han kunne hjælpe mig så meget på så kort tid, hvad så med kost? Hvad kan det ende med? Så vi slog hovederne sammen endnu engang.

Meco side

Hvordan har kosten været for dig?

Fantastisk, kort sagt. Jeg har fået mere struktur i min hverdag og blevet meget bedre til at planlægge. Selv med meget varierende arbejdstider og jævnlig risiko for overarbejde er jeg altid forberedt mht. kost.
Med meget transport tid både til og fra arbejde men også til og fra træning var det utroligt beroligende for mig at være forberedt og der har Steffen nogle virkelig gode redskaber.
Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
Over alle forventninger. Ikke nok med at jeg har lyst til at se mig selv i spejlet nu og ikke væmmes ved synet har det endnu engang vakt interesse til at udfordre og presse mig selv til at nå nye højder.

Meco side abs

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Jeg er mere rolig omkring kosten. Jeg er altid forberedt på pludselige ændringer i hverdagen.

Specielt med mit arbejde har det være ”svært” at styre kosten, hvilket var en latterlig undskyldning. Det er bare et spørgsmål om at tænke sig om..
Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Som tidligere nævnt har jeg i samarbejde med Steffen nået mål på kort tid som jeg, kun, kunne tænke mig til eller nærmere drømme om.
Det næste mål for mig er at tage det hele et skridt videre. Presse mig selv på en anden måde, både fysisk som psykisk, så måske konkurrence i en eller anden form? Uanset hvad så er jeg bedre rustet til at takle de fremtidige udfordringer.
Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
Helt klart og det har jeg gjort til flere.
Steffen, for mig, har ikke bare været en ”coach”, men nærmere en kammerat. Han har været der hele vejen igennem om det så bare er til at svare på de mest åbenlyse, latterlige spørgsmål eller være der med moralsk opbakning hvis man ikke kunne se nogle forandringer.
Han har været super god til at komme med ros samt konstruktiv kritik og bakke en op.

Jeg er 100% sikker det ikke er sidste gang Steffen og jeg arbejder sammen. For jeg kommer til at mangle hans hjælp igen på et eller andet tidspunkt. Kan kun sige det har været nogle kanon fede forløb.

Og er der det mindste du er i tvivl om mht. kost, træning el. lignende, så gør dig selv den tjeneste og kontakt Steffen og Fisker-performance. 

Ønsker du også et forløb hos Fisker-performance, kan vi kontaktes på: info@fisker-performance.dk

Meco data