Morten tabte 10,9 kg på 12 uger

Morten har været igennem et 12 ugers forløb under Steffen Fisker, med 5 styrkepas om ugen og gradvist øget cardio, men med fokus på intervaller primært. Vi har hver 3.uge set hinanden til personlig træning og gennemgået hvert program, hvor der selvfølgelig er blevet uddybet, og vist, en masse små detaljer, samt tips og tricks til alle øvelserne. Morten har fulgt planerne utrolig nøje, hvilket også afspejles i hans resultater. Han har i alt smidt 10,9 kg. Desværre er før-billederne fra 2,5 uger inde i forløbet, hvor han havde smidt de første ca. 4,5 kg, da de første billeder desværre viste sig ikke at kunne bruges. Vi har siden da fået en meget bedre kamera, så billederne fremover bliver meget bedre. Hvilket også ses på efter-billederne. Billederne er bevidst blevet beskåret af hensyn til Mortens anonymitet.

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
Jeg har styrketrænet i godt og vel 8-10 år on/off. Jeg startede i et lille rum på min efterskole sammen med en kammerat som havde en del mere erfaring end mig. I forhold til mig var han dengang en ret stærk fyr med store muskler, som jeg syntes var ret fedt. Heraf blev jeg mere og mere interesseret i styrketræning og bodybuilding, og som årene er gået er forholdet til træning blevet mere og mere seriøst.

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?
Jeg havde gået i ca. 1,5-2 års tid og døjet med en skade i knæet som jeg ikke kunne komme af med. Jeg havde læst alt muligt og prøvet mange ting til genoptræning gennem fysio terapi, men det kom desværre altid igen. I den tid hvor jeg ikke kunne træne ben optimalt gik jeg og tog lidt forkert på i vægt og blev efterhånden lidt træt af træningen. Til sidst blev jeg enig med mig selv om at finde en træner som kunne rette på min bentræning og få mig i form og forhåbentlig få mere lyst til at træne igen. Jeg søgte lidt på nettet, og fandt eksperten i bentræning – Steffen Fisker.

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
Den første uge, krævede det en del omstilling fra mine gamle kostvaner, men efterhånden kom det til at gå rigtig godt. Jeg har fulgt kostplanen til punkt og prikke, og har hele tiden følt mig mæt og tilpas.

Træningen har været rigtig god! Jeg har haft meget fokus på en masse øvelser med frivægte og knap så meget maskiner. Det har været rigtig godt for mig, og kan mærke at jeg generelt har fået mere balance i kroppen.

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
Samarbejdet har levet fuldt op til mine forventninger, og mere til. Ud over at være kommet i god form, og jeg fået en helt anden holdning til kost generelt, så har jeg fået lysten til træningen igen, og følt mig mere ovenpå mentalt. Jeg har desuden lært rigtig meget ny teknik i forskellige øvelser, så det er ikke kun bentræningen som er blevet bedre. Som jeg har talt med Steffen om, så burde jeg have haft et forløb med ham for mange år siden, det ville helt klart have gjort en kæmpe forskel i dag.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
Min mentale holdning til kost og træning er helt klart blevet bedre. Mange ting har jeg vidst alt for lidt om, men under forløbet har Steffen været god til at give mig fokus og overblik over kost og træning generelt, og det har givet mig mere ro, i forhold til at alting ikke behøver være så stringent altid og bare kan holde mig til fakta. Alle disse nye tiltag har givet mig et mere ”afslappet” forhold til kost og træning som jeg helt klart vil bruge fremover.

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Målet med min træning er helt klart at få mere symmetri i kroppen. Jeg vil fremover have mere fokus på benene og skuldrene sådan at hele kroppen vil tage sig bedre ud som helhed. Herefter ved jeg ikke helt hvad målet bliver, men tager det hele som en oplevelse.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
Jeg vil helt klart anbefale andre et samarbejde med Steffen. Hvis man kan lide sporten og går op i den med liv og sjæl, vil man helt klart kunne få meget mere ud af sin kost og træning ved at gennemgå et forløb med ham.

Ønsker du et ligende forløb? Kontakt os på info@fisker-performance.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan læse mere om vores forløb under “Personlig Træning” i top menuen.