Photoshoot klar på 20 uger!

Jon har været under vingerne hos Fisker Performance og træner Steffen Fisker i 20 uger nu. Jon startede først med et 10 ugers forløb, som han valgte at forlænge for at blive endnu mere klar selvom resultatet af de første 10 uger var yderst imponerende! Målet var at blive klar til photoshoot i sit livs bedste form! Blev han klar? Det tør vist siges han gjorde! Jon har knoklet i træningscenteret 5-6 gange om ugen, og spist meget struktureret efter en kostplan, da det var det som passede ham bedst at gøre (ikke alle vores kunder spiser efter en struktureret kostplan og vejer deres mad). Cardio har bestået af udelukkende intervaller efter træning af max 10min varighed, og han har på intet tidspunktet spist mindre end 2800 kcal.

Jon super pose
Resultat taler næsten for sig selv. Men jeg ridser lige nogle af de vilde data op som også kan læses længere nede:

  • Vægt: 98,4 kg -> 84,4 kg
  • Fedtprocent: 22,9 % -> 5,4 % (et fald på 77%!)
  • Lean body mass (fedtfrimasse): 75,8 kg -> 79,9 kg (en stigning på 5% og 4,1 kg i alt)
  • Fat mass (fedtmasse): 22,6 kg -> 4,5 kg (et tab på hele 80%!)

 

Jon front

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
“Som barn og ung har jeg dyrket mange forskellige slags sport lige fra boldspil, vandaktiviteter til kampsport. Ved siden af den sport jeg har dyrket, har jeg siden 16-års alderen dyrket styrketræning ved siden af. For ca. to år siden besluttede jeg mig til kun at dyrke fitness, da min interesse steg for denne sport.”

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?
“Jeg havde en stor lyst til at få en personlig træner, da jeg ønskede at få de optimale resultater ud af det arbejde jeg ligger i sporten. Jeg havde en stor tvivl om hvordan jeg strukturerede en effektiv træning, hvor tit jeg skulle træne og hvilken kost jeg skulle spise. Jeg lavede en del research på hvilke personlige trænere jeg kunne starte forløb hos, og fandt Fisker-performance og herunder Steffen Fisker som det optimale valg for mig. Jeg var fascineret over, hvilke resultater Steffen selv har opnået, og de resultater han har opnået med sine atleter og klienter. ”

Jon back

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?
“Jeg har altid haft en aktiv livsstil, men min hverdag var meget uregelmæssig ift. kost, søvn og alkohol. Disse var nogle af de ting jeg søgte struktur over, hvilket jeg fik. Jeg har også fået indført cardio i min træning, som jeg er begyndt at holde af, hvilket jeg ikke gjorde før. Træningsprogrammerne passer mig rigtig godt, da Steffen er god til at variere øvelserne og fokuspunkter, hvorfor min krop altid bliver presset på forskellige måder. ”

Jon side

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?
“Det må jeg sige de har. Jeg kom med et ønske om at bygge muskelmasse, men da fedtprocenten var for høj, aftalte vi at mindske denne først. Min fedtprocent har udviklet sig fra +22% til under 10% bare på de første 10 uger, hvilket er gået meget hurtigere end jeg havde regnet med.”

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb? 
“Jeg vil føle at får den hjælp jeg får til at yde mit bedste. Jeg har et godt personligt forhold til Steffen når vi mødes, hvilket gør at han formår at motivere mig til at yde mit bedste i hverdagen og når vi ses. Desuden er det vigtigt for mig at jeg har konkrete målinger og billeder til at se min transformation, da jeg hurtigt selv kan stirre mig blind på den. Vi har taget målinger når der har været behov for det, og det er rart at opleve at processen går godt fremad.”

Jon front 2

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
“Jeg er blevet mere målrettet i min træning, hvilket også har smittet af på andre ting i mit liv. Jeg føler mig mere frisk i hovedet og er klar på at tage hånd om nye udfordringer i højere grad end jeg var før.”

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?
“Jeg har altid haft en drøm om at konkurrere på et tidspunkt, hvilket stadig er mit langsigtede mål. Men lige nu vil jeg fokusere på at forbedre min fysik så godt jeg kan på alle punkter, og nyder at leve ”livsstilen”.”

Jon stats

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
“Hvis man ønsker at have en træner, som giver opmærksomhed, er rosende, altid står til rådighed, ikke er bange for at sige sin mening, er sympatisk og en utrolig venlig fyr, så kan jeg klart anbefale Steffen Fisker som personlig træner!”

Afsluttende ord fra Steffen Fisker:
Er dette noget alle kan opnå på 20 uger? Nej, desværre ikke.
Men er det umuligt? Nej, for Jon har jo netop bevist det kan lade sig gøre. Der vil altid være nogle som responderer super godt på kosten og træningen, og som falder udenfor “normalen” af, hvad der er gennemsnittet for hvad der kan lade sig gøre på henholdsvis 10 og 20 uger. Derfor kan vi ikke love, at et ligende resulatet også sker for dig, men vi skal gøre vores bedste for at det sker hvis du starter et forløb hos os! Vi har lavet utallige andre gode resultater og transformationer, også enkelte andre af samme kaliber. Men husk, der vil altid være nogle som skiller sig ekstra ud fra mængden, og Jon er et af disse tilfælde. Vi er meget stolte af Jons udvikling og dette resultat.

Ønsker du også et forløb med Fisker Performance kan du kontakte os på info@fisker-performance.dk.