Simon tabte 15kg ren fedt og fik kæmpe quads!

Simonryg

 

“Jeg har tidligere spillet fodbold og ellers har jeg styrketrænet i nogle år efterhånden, uden et mål, meget ustruktureret.”

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?

Jeg fandt Fisker Performance igennem instagram/facebook, hvor man stødte på en del atleter, som de havde under vingerne og de opnåede suveræne flotte resultater og placeringer, og derefter undersøgte jeg det lidt og valgte så at tage kontakt og starte et forløb med Steffen Fisker. Hvilket jeg er fuldt ud tilfreds med!

Simonfront

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?
Min livsstil før forløbet, var ikke så struktureret og jeg spiste Meget mad ikke Junkfood, forsøgte at spise sundt, men det var ikke særlig struktureret, og træningen var ikke efter et fast program og kørte meget i de samme øvelser, så jeg var noget til et punkt hvor der ikke skete mere.

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

 ar haft et helt fantastisk samarbejde med Steffen, og vores resultat er mere end hvad jeg havde turde håbe på. Jeg er ovenud tilfreds med det vi har opnået sammen.

Simonside

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

Jeg gik hel hjertet ind til det her, og var klar over at det var nu der skulle ske ændringer og jeg var topmotiveret til at få det kick jeg manglede. Havde også en tillid til Steffen, stolede på det han fortalte mig og jeg gjorde som han sagde, og det har båret frugt i sidste ende.

 

Har du fået andet ud af forløbet, ud over de fysiske ændringer? 

Ja, Steffen har åbnet mine øjne op for hvor vigtigt det er at have en struktureret træning/kost, det er sådan man opnår de bedste resultater. Ud over det så har det gjort min hverdag nemmere i form af mere overskud og mere energi, på trods af at det var et forløb med at cutte ned.

Simonside2

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

Lige nu er planen at der skal bygges noget masse på, men samtidigt beholde en lav fedt procent, så der ikke er meget at skrælle af til sommer. Jeg vil benytte de værktøjer Steffen har givet mig, til at arbejdere videre med.  Har dog også planer om at forsætte arbejdet med Steffen.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
Jeg kan klart anbefale Fisker-Performance, det er nogle virkelig kompetente trænere, som går utroligt meget op i deres klienter. Mit samarbejde med Steffen, har kun givet mig endnu mere blod på tanden. De hjælper dig med at få det optimale ud af din træning.

Simon-resultater