Simone tabte 6,5kg ren fedt på 10 uger

Simonefront

Jeg er 25 år og bor i Aalborg. Helt fra jeg var 3 år gammel, hvor min mor slæbte mig med til atletik, har jeg dyrket meget sport, lige fra atletik, karate, military og ridebanespring, voltigering, militær femkamp til crossfit og styrketræning, som er det jeg laver nu.

Hvordan fandt du Fisker Performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Emil Møller Toft?

Jeg fik anbefalet Fisker Performance af en veninde, som havde gode erfaringer med dem, og det var vigtigt for mig at finde nogle mennesker som jeg kunne være sikker på vidste hvad de gjorde.

Hvordan har kosten været for dig?

Det har fungeret rigtig godt, nok fordi min kostplan er blevet lagt ud fra de ting jeg normalt spiser, og jeg har egentlig ikke følt at jeg har måtte undvære noget. Selvfølgelig tog det et par uger at vænne sig til f.eks. den øgede mængde grøntsager, men jeg har overhovedet ikke følt at jeg har på ”diæt”. Det har nærmere været en omlægning af kostvaner.

Simoneback

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?

Jeg tror at billederne og målingerne taler for sig selv. Kontakten med Emil har været fantastisk, og det har holdt mig til ilden. Jeg har tabt 6,5 kg fedt, for jeg er samtidig gået en smule op i ”lean mass” og det er langt mere end jeg havde turde håbe på.

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

Jeg har fået det langt bedre med mig selv. Jeg er blevet mere selvsikker, og jeg føler endeligt at min krop tilsvare mit fitnessniveau. Forløbet har samtidig givet mig en bedre forståelse for kostens betydning og det fascinerer mig helt vildt at man kan forme sin krop på den måde, gennem kost og træning.

Simoneside

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?

I år har jeg valgt at tage den med ro og fokusere på min skolegang. Jeg træner altså ikke op til nogen store crossfitkonkurrencer, men træner på hold 4-5 gange om ugen og styrketræner lidt ved siden af, for at holde formen.

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker performance?

Jeg vil helt bestemt anbefale Fisker Performance til alle jeg kender! Det har været et super fedt forløb, og det er tydeligt at holdet består af mennesker som ved hvad de snakker om og har stor erfaring.

Resultater - Simone Kaagh Jørgensen