Søren tabte 13,2kg ren fedt uden at tabe muskelmasse!

 

Sørenfront

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund

“Jeg hedder Søren, jeg er 24 år og arbejder som gulvmand til dagligt. Jeg har spillet fodbold, siden jeg var 4 år gammel og har styrketrænet on/off siden jeg var 15-16 år gammel.”

Hvordan fandt du Fisker-performance og hvorfor opsøgte du et samarbejde med Fisker-performance og herunder Steffen Fisker?

“Jeg havde en kollega, der var godt i gang med et forløb med Steffen, og en anden, der snakkede om det også.

Jeg opsøgte et samarbejde hos Steffen da jeg ikke havde trænet i noget der ligner et lille års tid, og ville rigtig gerne i gang igen, men ikke havde overskud til at få det hele sat i rammer for mig, og tænkte, hvis det skulle gøres, så kunne jeg ligeså godt få hjælp til at gøre det rigtigt.”

Sørenside

Hvordan var din livsstil inden forløb og hvordan har den ændret sig (kost, træning osv.)?

“Før jeg startede op, havde jeg næsten givet op på mig selv og min krop, så kosten var junkfood og kage. Og trænede ikke. Jeg startede så op med fodbold igen efter 6 måneders pause, og kunne virkelig mærke hvor ringe en form jeg var kommet i. De dage jeg ikke var til fodbold blev brugt på sofaen. Var egentlig bare doven, med træning og mad.”

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger, og i så fald hvordan?

“Samarbejdet har levet fuldt op til de forventninger jeg havde og overgået dem med længder. Steffen har været en fornøjelse at arbejde sammen med. Og kunne lyn hurtig mærke det er en mand der har FULDSTÆNDIG styr på det hele – træning, kost og hvordan kroppen vil reagere på diverse ændring der bliver lavet.”

Sørenbagside

Hvad er succeskriterierne for dine resultater, hvis der nu sidder en anden bag skærmen og overvejer et forløb?

“Jeg fik skemalagt en kostplan, som gav rigtig mange muligheder for go mad, og som er virkeligt nemt at holde sig til, så selvom man er på farten, er der stadig mulighed for at spise rigtigt. Den måde hele forløbet bliver bygget op på, hvor man selv er med indover i forhold til, hvor meget man har mulighed for at træne er virkelig skønt. Og man ved at træningen varer en time, gør bare at de er at de dage hvor man er lidt træt eller har nok at se til, at man stadig lige kan komme afsted og få trænet. Og føler at steffen har uddannet mig i min egen krop. Så jeg forstår bedre min krop opbygning og funktioner.”

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?

“Jeg mærkede allerede efter 14 dage, hvordan energi niveauet steg, og overskuddet har påvirket min hverdag så meget, at jeg vidste at det her har været det helt rigtige at gøre for mig. Der går længere og længere imellem de dage hvor jeg vågner og bare ikke orker noget. De er stort set væk. Og jeg synes bare alt i hverdagen er blevet nemmere.”

Sørenside2

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen nu?

“Jeg vil helt sikkert foresætte med kost og træning, og prøve at se om jeg kan bygge på de resultater jeg har fået. Fremtidsdrømmen er at få en tydelig sixpack til sommer, og derefter få opbygget en ”sommerform” og en ”vinterform”.”

Vil du anbefale andre et samarbejde med Fisker Performance/Steffen Fisker?

“Ja det vil jeg til hver en tid. Jeg tager selv et forløb mere!”
Skærmbillede 2015-09-03 kl. 23.51.51