Trine Bagger – sølvvinder i fitness og danmarksrekorder i styrkeløft

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
“Jeg har altid været aktiv på den ene eller den anden måde. Jeg startede som barn med en dyrke en del gymnastik, som så senere blev skiftet ud med ridning og løb. Ridebanespringning var en stor del af mit liv indtil 2007. Jeg begyndte i 2006 at styrketræne, og fandt ret hurtigt ud af, at jeg var stærk.”

Hvordan fandt du Fisker-performance/Steffen Fisker og hvorfor opsøgte du et samarbejde med netop ham?
“Jeg havde allerede i sommeren 2012 besluttet mig for at stille op til Newcomers og DM 2013, og søgte med lys og lygte efter en kompetent træner. Jeg mødte tilfældigvis Steffen (som jeg kendte gennem studiet) til DM 2012, hvor jeg var med som tilskuer. Jeg tog en snak med Steffen, og vi besluttede os for at indgå et samarbejde. Det skal dog siges, at jeg på daværende tidspunkt ikke vidste hvor mange der egentlig kalder sig for coaches uden at have den fjerneste idé om, hvad de laver. Derfor kunne jeg ikke være mere tilfreds med, at jeg ”faldt” over Steffen.”

56qM4yr (1)

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
“Træning har altid været en stor del af mit liv, og det har været en fornøjelse at træne på denne måde. Steffen har formået at gøre træningen personlig i forhold til, hvad jeg godt kan lide.”

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
“Der har altid været en god kommunikation. Der bliver altid svaret på spørgsmål, og han har været god til hele vejen igennem at bevare roen. Hvis der har været noget i kosten, som ikke har fungeret, er der blevet lavet ændringer, og jeg har på intet tidspunkt været bange for at fortælle, hvordan jeg har haft det. Selvom det selvfølgelig til tider har været hårdt, kunne det ikke ha’ været gjort anderledes. Om end jeg har bandet og svovlet romaskinen langt væk, så har det været alle træningstimerne værd, og jeg kunne ikke ha’ ønsket mig et bedre resultat.

Samarbejdet har levet op til alle mine forventninger. Jeg havde aldrig i mit liv troet, at jeg ville få den krop, jeg har fået, eller blive så stærk, som jeg er blevet. I min første dips-test tog jeg 23 reps, og ugen før NC tog jeg 40, og jeg blev i marts måned danmarksmester i styrkeløft med 4 danske rekorder!!! ”

K62KVabVil du anbefale andre et samarbejde med Fisker-performance/Steffen Fisker?
“Jeg vil klart anbefale Fisker–performance. Jeg har fået professionel hjælp og vejledning under hele forløbet. Man får altid et svar som giver mening, og han er altid hurtig til at svare. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at der ikke har været styr på det, og grundet teamets størrelse, er der tid og overskud til hver enkelt atlet. På baggrund af alt dette, vil jeg til hver en tid anbefale Fisker-performance!”

4wTmyOi