Danmarks faglige trænerteam

Styrketræning med kvalitet

Styrkeklubben er for dig der synes det er sjovt at træne for maximal styrke og ønsker at være del af et fællesskab herom.

For at være en del af styrkeklubben behøves du hverken være konkurrenceatlet eller have ambitioner om at konkurrere indenfor styrkesport, men blot finde den tunge del af styrketræning sjov.

Vores mål er at skabe et miljø for folk der savner et fællesskab med andre som også finde det interessant at forbedre sin fysiske formåen.
Gennem fællestræninger vil du kunne få sparring på din teknik i praksis, tilgang til dine løft, mm. Yderligere kan du få individualiseret programmering på tilrettet på ugebasis.

Sammen gør vi dig stærkere end nogensinde før!

Emil Fuglsang

Hvad får du?

  • Opstartssamtale (60min varighed)
  • Adgang til ugentlig fællestræning med ligesindede (hver onsdag kl 18.00)
  • Skræddersyede styrketræningsprogrammer på ugebasis
  • Løbende kostvejledning for maksimering af resultater
  • Kropsanalyse og dataindsamling
  • Fri mail korrespondance og ugentlig opfølgning (som minimum)

 

Hvad kan du forvente?

Gennem mange år i diverse styrketræningsmiljøer, er det blevet erfaret at tunge løft for en del mennesker, er den mest tiltrækkende del af styrketræning. For mange er den primære motivation dog kun at blive stærkere for egen vinding/motivation, og ikke for at konkurrere indenfor styrkesport. Derfor ender mange med at træne alene i det lokale center, i en ensom kamp mod de tunge kilo, da en styrkesportsklub ikke lige er dem.

Med Styrkeklubben ønsker vi at skabe et fællesskab for disse folk. For at være en del af styrkeklubben behøves du hverken være konkurrenceløfter eller have ambitioner om at konkurrere i styrkesport.

Vores mål er at skabe et miljø for folk der synes tung styrketræning er sjovt og som har et ønske om at blive stærkere, samt at tekniske forbedre sig, uanset om dette er med henblik på konkurrence eller ej. Yderligere ved vi også at ingen løftere er sin egen bedste træner, samt at variationer og inspiration i ens program, har stor betydning for den langvarige motivation for at træne og skabe resultater.

Derfor tilbyder vi i sammenhæng med klubben skræddersyet programmering, som er specifikt målrettet øgning af din topstyrke.

6 gode grunde til IKKE at vælge Styrkeklubben

01

Du er ligeglad med at være den slappe i vennegruppen

Hos styrkeklubben får du skræddersyede programmer ud fra dit nuværende niveau der løbende inkoorporere progression og fremgang, hvilket over tid vil sikre dig resultater. Programmeringen er fokuseret specifikt på at skabe resultater der gør dig stærkere og over tid hjælper dig til at sætte nye PR’er i de store løft.

02

Du vil fortsætte med at tabe til din mor i armlægning

Gennem den ugentlige fællestræning vil du kunne få hjælp, samt tips og tricks til at optimere din træning. Du vil blive set over skulderen af en kompetent træner med mange års erfaring, som vil kunne hjælpe dig med at forfine din teknik, samt give dig tekniske cues. Disse erfaringer og råd vil du kunne bruge i din resterende træning til at få det optimale med herfra.

03

DU ELSKER AT LYVE NÅR FOLK SPØRGER ``HVAD BÆNKER DU?``

Træningen i Styrkeklubben basere sig på tilgange taget fra styrkeløft. Du vil derfor i programmering opleve en større mængde af og fokus på bl.a. bænkpres. Det er vores erfaring at bænkpres er en øvelse der programmeret korrekt kan trænes oftere end f.eks. squat og dødløft, hvorfor du i programmering ofte vil støde på denne i den ene eller den anden variant.

04

DIN KÆRESTE MÅ GERNE VÆRE DEN DER ÅBNER DINE SYLTETØJSGLAS

Er du medlem af Styrkeklubben hjælper vi dig med at overkomme diverse barriere du måtte have for at opnå din næste PR. I Styrkeklubben vil du blive tilknyttet din egen træner, som via din ugentlig feedback vil tilrette programmeringen til sikre at du altid har et program der passer til din nuværende situation. Samtidig vil du løbende kunne benytte denne træner til diverse spørgsmål, tanker mm. relateret til din træning og hvordan du bedst opnår resultater.

05

Du synes skinny jeans er mega nice

Squat, dødløft og diverse support-øvelser til at styrke og gro dine ben, indgår som en fast og essentiel del af den træning vi laver i Styrkeklubben. Du kan altså dermed over tid forvente at skinny jeans bliver fortid.

06

DU ØNSKER AT ANDRE SKAL MISUNDE DIG INDTIL DE SER DIG LØFTE

Hos Styrkeklubben sætter vi kvalitet og god teknik over kilo og udsendende. Vi har skabt et miljø hvor det handler om at blive bedre end du var i går, uanset om du er ny til tung træning eller erfaren løfter. Vi arbejder ud fra i filosofi om at god kvalitet og træning med om-/bagtanke over tid vil sikre god fremgang og gøre dig i stand til at løfte flere kilo.

Vi lader resultaterne tale for sig selv

5.0 stjerner baseret på 42 anmeldelser på Facebook

5.0 stjerner baseret på 19 anmeldelser på Google

Priser for Styrkeklubben

AARHUS
Alle vores forløb kører på månedsbasis (via PBS). Ved ikke at have fast slutdato, kan du føle dig fuldstændig sikker på, at vi nok skal opnå dine mål sammen, i det tempo du føler dig tilpas i. Opsigelsen er løbende måned + måned.

Medlemsskab styrkeklubben

250,-

kr. pr. måned / 62,5,- pr. hold
50% rabat på 1:1 sessioner
4 x 1,5 times træning

Betaling via PBS
Opsigelse: løbende måned + måned

Medlemsskab + fælles programmering

850,-

Nyt ugentlig program hver uge
Fastsatte peaking perioder ift. tests
Videofeedback på 4 videoer pr uge
50% rabat på 1:1 sessioner
4 x 1,5 times træning 

Oprettelse: 250,- (engangsbetaling)

Betaling via PBS
Opsigelse: Løbende måned + måned

Medlemsskab + individualiseret program

1.250,-

Nyt ugentlig program hver uge
Program tilpasses på baggrund af ugen før
Periodiseret efter DIN årsplan
Ubegrænset videofeedback
50% rabat på 1:1 sessioner
4 x 1,5 times træning

+

Oprettelse: 250,- (engangsbetaling)

Betaling via PBS
Opsigelse: Løbende måned + måned

Er du i tvivl om Styrkeklubben er for dig?

Gør som over 3000 andre og få gode råd til din træning