Charlotte Brahe

Charlotte Brahe

Kundeansvarlig / Personlig træner, Århus

Tilbage til oversigt over trænerne

Jeg har i hele min opvækst dyrket alle former for sport, men jeg hang fast i håndbolden, og har derfor spillet håndbold i 15 år, hvor jeg stoppede for cirka 4-5 år siden pga. en ankeloperation. Jeg fandt derefter kærligheden til styrketræning, som udviklede sig fra at være et vægttabs-og genoptræningsforløb, til at jeg stod på scenen med en guldmedalje om halsen til mit første debutantstævne indenfor fitness og bodybuilding.

Passionen voksede, og jeg vidste hurtigt at jeg ville hjælpe andre til at få en lige så stor kærlighed og gejst indenfor styrketræningen, som jeg selv havde. Min personlige erfaring som både vægttabsklient og atlet udviklede derfor et meget nuanceret syn på både kost, træning, motivation og ikke mindst viljestyrke – og da jeg blev mor til Hannah i november 2018 satte det for alvor tingene i perspektiv ift. at få passet både træning og kost ind i en travl hverdag.

Om det er vægttab, øget muskelmasse, en bedre forståelse for styrketræning eller noget helt fjerde du mangler hjælp til – så er jeg sikker på, at vi sammen kan finde den helt rigtig løsning for dig.

Uddannelse + erhvervserfaring:

  • Uddannet personlig træner v/ Fitness Institute i 2017.
  • Stud. Sygeplejerske.
  • Personlig træner hos Peter Bendtsen Fitness (2017-2019)

Konkurrencer:

1. Plads til Newcomers 2016 (Bodyfitness)
2. Plads til Danish Open 2016 (Bodyfitness)
Se hvad jeg kan hjælpe dig med!