Frederik Stauning

Personlig træner, Odense

Tilbage til oversigt over trænerne

Til dagligt studerer jeg medicin på Syddansk Universitet, men længe inden min interesse i lægevidenskaben, havde træningsverdenen min nøje opmærksomhed (og det har den stadig). Dette værende sig alskens aspekter desangående – træningsperiodisering og -programmering, kostoptimering, søvnoptimering, det psykologiske aspekt, rehab/prehab og stressreducering. Det har været en lærerig vej og en decideret jungle at navigere rundt i mht. al den information man støder på. Jeg vil derfor gerne hjælpe andre med denne navigation.

Jeg har fuld forståelse for at mange mennesker allerede har en pakket hverdag i forvejen. Det er netop dét jeg gerne vil hjælpe med at gøre mere overskueligt og rummeligt. Det er vigtigt for mig, at træningen TILFØRER noget af værdi til ens liv, og ikke gør en allerede stresset hverdag, mere stresset.

Jeg har tidligere trænet folk igennem Fresh Fitness og Fitness World. Derigennem har jeg mødt en bred skare af mennesker med vidt forskellige behov og udgangspunkt. Èn ting går dog igen, og det er at finde ud af hvor energien skal investeres – hvad er vigtigt og hvad er mindre vigtigt. Jeg henvender mig både til 1) den dedikerede, hvor der tages højde for detaljer og der jagtes maksimalt udbytte, 2) familie eller karrieremennesket, hvor der tages højde for en allerede fyldt hverdag og fokus placeres hvor det giver mest mening, og 3) en mere minimalistisk tilgang, hvor det fundamentale er i fokus og detaljer tilsidesættes.

Min filosofi kan forklares med en analogi: jeg vil lære dig at fiske, og ikke bare fange fisken for dig.

CV:

  • Studerende, medicin på Syddansk Universitet
  • Diplomtræner i fysisk træning ved Danmarks IdrætsForbund gennem Aalborg Sportshøjskole (DIF Trænerniveau 3)
  • Personlig træner hos Fresh Fitness og Fitness World
Se hvad jeg kan hjælpe dig med!