Jakob Harris

Jakob Harris

, København

Tilbage til oversigt over trænerne

Som din personlige træner går jeg meget op i at du føler dig klædt på til at kunne nå dine mål – og på en holdbar, sikker måde. Tillid og anerkendelse vægter højt i mit samarbejde med klienter – de bedste resultater opnår vi, når vi føler os set, hørt og forstået! For mig handler det om at hjælpe dig med at nå målene, så effektivt og gnidningsfrit som muligt. Der er mange veje til Rom – og nogle kan være unødvendigt hårde, hvis man ikke får den rette vejledning og instruksion.

Jeg bor sammen med min hustru og baby datter. Jeg har personligt selv altid været sportsaktiv og har stor interesse for at dyrke og studere styrketræning og bodybuilding.
Jeg deltog som Mens Physique atlet i 2013+2014 for at opnå praktisk erfaring med at sammensætte og afprøve evidensbaserede effektive trænings – samt kostprogrammer/tilgange for at opnå mine mål. Jeg er dertil tidligere springgymnast gennem 15 år og dyrker nu styrketræning, gymnastik, skateboarding samt surfing og bouldering (klatring) når chancen byder sig. Udover dette er jeg musiker og er aktiv med bandet A Road To Damascus.

CV/Erhvervserfaring:

  • Uddanner personlig trænere som underviser for www.Atwork.dk
  • Uddanner fysioterapeuter som ekstern underviser for Fysioterapeutuddannelsen Professionshøjskolen Metropol, København
  • Mckenzie/MDT Diplom (Master i klinisk praksis – teoretiske komponent) via Dundee University, UK/McKenzie Institute International
  • Mckenzie/MDT Credential certificeret. – Positiv Psykologi foredragsrækkeFolkeuniversitetet Emdrup
  • Smertekursus 2.0 v/ Lars Avemarie
  • “Simplifying the Shoulder Complex” v/ Adam Meakins
  • “Reconciling Biomechanics with Pain Science” v/ Greg Lehman
Se hvad jeg kan hjælpe dig med!