Mathias Appelgren

Personlig træner, København

Tilbage til oversigt over trænerne

Jeg brænder for at være med til at kunne forbedre andre menneskers fysiske og mentale velvære.

Hos mig får du en træner som er dedikeret og passioneret i lige præcis dig, som tager udgangspunkt dine behov og din hverdag.

Hos mig findes der ingen ”Quick fixes.” Min tilgang er at du gennem vores samarbejde skal have de nødvendige værktøjer til at dine resultater vedvarende. Jeg hjælper dig med at få en sundere og stærkere krop, på en måde som fungerer og er holdbar for dig.

I mine klienters træning lægger jeg stor vægt på, at det både skal være udfordrende men også sjovt. Vi arbejder med din krops evne til at bevæge sig og jeg stræber efter at give dig ny inspiration, til at gøre din træning mere effektiv.

Gennem et tæt samarbejde ønsker jeg, at skabe tryghed for dig, så du har troen på dine evner, også når jeg ikke er til stede.

Jeg har en baggrund indenfor kampsporten MMA på professionelt plan, samt har jeg trænet crossfit på konkurrence plan. Jeg elsker at udfordre mig selv indenfor fysisk aktivitet og finde nye metoder at forbedre min krops evne til at bevæge sig.

Jeg er dybt fascineret af menneskets evne til at udvikle og presse kroppen på og derfor er dette en ting som jeg, er meget optaget af.

CV

  • Bachelor i ernæring og sundhed med speciale i fysisk træning og sportsernæring, 2020
  • Uddannet Kamsportsinstruktør, 2012
  • Udannet i sportsspecifik træning til kampsport og sport generelt fra Göteborg, 2013
  • Tidl. Professionel kampsportsudøver
Se hvad jeg kan hjælpe dig med!